search
'The Boys'-maker is helemaal in de war door de Emmy Awards
Series / Nieuws

'The Boys'-maker is helemaal in de war door de Emmy Awards

Eric Kripke van Amazon-serie The Boys had dit nooit zien aankomen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Boys-showrunner Eric Kripke had niet verwacht dat de serie genomineerd zou worden voor een Emmy Award voor de Best Outstanding Drama.

The Boys is gebaseerd op de gelijknamige comics van Garth Ennis en Darick Robertson en draait om een team van disfunctionele burgers die samen strijden tegen de corrupte en immorele individuen die de Aarde grotendeels zijn gaan overheersen. Dat lijkt in positieve zin, want elke grote stad heeft wel een held, maar ze zijn ook compleet geflipt.

The Boys-nominatie
De verfilming is sinds deze in 2019 van start ging enorm populair gebleven. En werd voor meerdere Emmy's genomineerd, met name in de technische categorieën zoals Sound Mixing en Visual Effects, evenals Outstanding Original Music and Lyrics.

En de finale van de serie werd genomineerd voor Outstanding Writing in a Drama Series. Voor Kripke was dat vooral een verrassing.

"Het is surrealistisch en buitengewoon en ik ben zo dankbaar. Ik hoopte dat misschien een van onze acteurs op zou vallen en dat we het prima zouden doen bij de technische awards - wat we gaan hebben - omdat het team ongelofelijk werk verricht. Ik had de dramanominatie niet zien aankomen."

Je kunt The Boys zien op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen