search
Keert deze legendarische serie terug?
Series / Nieuws

Keert deze legendarische serie terug?

The Last Man on Earth met Will Forte zou terug kunnen keren?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel de serie The Last Man on Earth uit de geniale geesten van Will Forte en het duo Phil Lord en Chris Miller komt, wist de show geen vernieuwing meer te scoren na het vierde seizoen. Daardoor kwam het verhaal niet tot een einde.

Will Forte kreeg de kans om terug te keren naar een andere franchise waar hij bekend om staat, namelijk die van MacGruber. De vraag was of hij ook in de toekomst door mag met The Last Man on Earth. Precies daar ging hij op in tijdens een interview met ComicBook.com.

The Last Man on Earth terugbrengen
"Dat was een leuke ervaring. Het was een andere groep mensen die zoveel voor mij betekenen en als een kleine familie zijn," bevestigde Forte.

"Eerlijk gezegd werken een boel crewleden van The Last Man on Earth ook aan MacGruber. Dus het is een geweldige verzameling mensen. Ik zeg nooit nooit. Sorry: 'Nooit, maar dan ook nooit, zeg je nooit."

Hij hoopt er ook wel op: "Ik denk dat het echt leuk zou zijn. Maar ik betwijfel of we die kans krijgen. Maar je weet het niet."

In The Last Man on Earth roeit een dodelijk virus het grootste deel van de mensheid uit, waarmee Phil Miller in z'n eentje door het land reist op zoek naar overlevenden. Hij ontmoet Carol Pilbasian, met wie hij de wereld moet herbevolken. Maar de twee hebben echt een enorme hekel aan elkaar.



Aanbevolen artikelen