'Cobra Kai'-terugkeer is volstrekt absurd

Cobra Kai keert terug met Terry Silver en dat wordt een bizarre terugkeer.

Jim Pedd, 14-12-2021 19:01

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Thomas Ian Griffith keert terug als Terry Silver en doet dat in het vierde seizoen van hitserie Cobra Kai. Tijdens een interview zegt hij dat de terugkeer van zijn personage simpelweg absurd is.
De chaotische finale van het derde seizoen eindigde met het veelbesproken moment waarop Kreese een gunst vroeg van zijn oude vriend Terry. Fans zijn natuurlijk heel benieuwd hoe de antagonist uit The Karate Kid Part III terugkeert, als compleet over-the-top personage. De Netflix-serie haalt er duidelijk genot uit dit soort personages belachelijk te maken.

Cobra Kai wordt absurd
Griffith sprak tijdens een interview over zijn terugkeer, die we op 31 december kunnen zien.

"Ik heb echt geen interesse om iets te herhalen. Dus hoe maken een vent als deze mooi rond. Hoe krijgen we een betere blik op wat hem drijft? Wat maakt dat zijn hart klopt, en waarom keert hij terug in deze wereld? De bedenkers hebben daar goed over nagedacht. Met regisseur John Alvidsen [van Karate Kid Part III, red.] zou ik soms zeggen: 'Dit is een beetje over-the-top', en zei hij: 'Ik wil dat elk klein kind in Amerika je tegen de schenen schopt'. Hij gaf me alle vrijheid om los te gaan."

"Ik denk soms dat we Terry levend gehouden hebben door het gevoel dat hij bracht terug te halen. Hij geniet hiervan. Hij is een miljardair die een boel gaande heeft, en terugkeert naar de kleine wereld van een karatetoernooi in de Valley. Het is zo absurd dat het fantastisch is!"

31 december gaat Cobra Kai verder op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Cobra Kai, Terry Silver, Netflix, Thomas Ian Griffith

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader