search
Er komt een 'Gotham Knights' tv-serie over de dood van Batman
Series / Nieuws

Er komt een 'Gotham Knights' tv-serie over de dood van Batman

De makers van Batwoman mogen van The CW ook aan de slag met deze DC-serie.

Een Gotham Knights live-action serie is in de maak bij The CW van Batwoman alums Natalie Abrams (Supergirl, All American) en Chad Fiveash & James Stoteraux (The Vampire Diaries, Gotham). Dit meldt Deadline.

De serie wordt geproduceerd door Berlanti Productions in samenwerking met Waner Bros. Television. Uitvoerende producenten zijn onder meer Fiveash, Stoteraux, Greg Berlanti, Sarah Schechter en David Madden, met Abrams uitvoerend producent.

Synopsis Gotham Knights comic
Hieronder lees je de officiƫle synopsis voor de originele comic Gotham Knights van Abrams, Fiveash en Stoteraux:

"In de nasleep van de moord op Bruce Wayne smeedt zijn opstandige geadopteerde zoon een onwaarschijnlijke alliantie met de kinderen van Batmans vijanden wanneer ze allemaal worden beschuldigd van het doden van de Caped Crusader.

Als de meest gezochte criminelen van de stad, moet deze afvallige bende buitenbeentjes vechten om hun namen te zuiveren. Maar in een Gotham zonder Dark Knight daalt de stad af naar de gevaarlijkste die het ooit is geweest.

Hoop komt uit de meest onverwachte plek, aangezien het team van voortvluchtigen de volgende generatie redders zal worden, bekend als de Gotham Knights.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen