'The Witcher' komt sneller dan je denkt met meer content

'The Witcher' komt sneller dan je denkt met meer

The Witcher van Netflix komt met 'n nieuwe serie naast het tweede seizoen.

Jim Pedd, 14 december 2021 om 16:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vanaf 17 december is het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher te zien. Dat is niet alle content die je mag verwachten rond de populaire fantasyserie van de streamingdienst dit jaar.
Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat het op 20 december op YouTube en op Facebook een zestig minuten durende special van zijn after show-serie UNLOCKED vrijgeeft. Die zal interviews omvatten met de cast en showrunners, maar toont ook verwijderde scènes. Dat verder niet alleen: er komt ook een indruk van hoe het tweede seizoen het derde inleidt en hoe het zit met de aankomende prequelserie The Witcher: Blood Origin.

The Witcher-toekomst
De special The Witcher: Unlocked wordt om 17:00u op 20 december online gezet op de platformen. Host van de after show is Felicia Day.

Check hieronder de aankondiging van de special:Het nieuwe seizoen van The Witcher is dus vanaf 17 december te zien op Netflix. Het krijgt in totaal acht afleveringen die in 1 klap online gezet worden.

De serie The Witcher volgt het verhaal van Geralt of Rivia die de zorg over het meisje Ciri op zich heeft genomen. Zij blijkt intens grote krachten te hebben.

The Witcher zie je op Netflix.
Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich, Herny Cavill

Populair nieuws