search
NBC gaat door met 'The Blacklist' en 'Grimm'
Series / Nieuws

NBC gaat door met 'The Blacklist' en 'Grimm'

En nog eens drie tv-series die op een nieuw seizoen mogen rekenen.

NBC heeft aangekondigd dat er nieuwe seizoenen komen van The Blacklist (seizoen 3), Chicago Fire (seizoen 4), Chicago P.D. (seizoen 3), (seizoen 17) en Grimm (seizoen 5).


In de misdaadserie The Blacklist speelt James Spader de hoofdrol als Raymond "Red" Reddington. De ooit meest gezochte crimineel van Amerika wordt in zijn zoektocht naar andere grote (en actieve) criminelen bijgestaan door zijn partner Elizabeth "Liz" Keen, gespeeld door Megan Boone.

In Chicago Fire krijgen we een kijkje in de levens van de brandweerlieden en paramedici van de Chicago Fire Department, zowel professioneel als privé. Sommige beelden zijn gefilmd in een echte brandweerkazerne in Chicago.

Chicago Fire heeft een connectie met de show Chicago P.D., gezien het feit dat de personages in beide series te zien zijn. Chicago P.D. volgt de beslommeringen van het 21ste district van de politiemacht van Chicago. De uniform dragende agenten en de undercover agenten hebben ondanks hun onderlinge spanningen een duidelijk idee voor ogen, namelijk het oppakken van misdadigers.

Law & Order: Special Victims Unit gaat over de Special Victims Unit, een betrekkelijk nieuwe elite-eenheid van de NYPD, die seksuele misdrijven onderzoekt. Emmy- en Golden Globe-winnares Mariska Hargitay speelt Olivia Benson, degene die de dienst uitmaakt.

In Grimm kijken we mee met detective Nick Burkhardt, een zogenaamde Grimm. Hij moet het opnemen tegen allerhande mythische en bovennatuurlijke wezens. Veelal zijn die geïnspireerd op wezens uit de sprookjes van de gebroeders Grimm.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen