search
Green Lantern in 'Arrow'?
Series / Nieuws

Green Lantern in 'Arrow'?

Er blijkt actief over nagedacht te worden.

Het lijkt erop dat nog een DC-superheld naar Arrow komt. Fans hopen al tijden dat David Ramseys John Diggle de mantel van de Green Lantern aan mag trekken. De acteur bevestigt nu dat er gesprekken gevoerd worden om die hoop werkelijkheid te maken. Dit onthulde Ramsey tijdens een interview met ComicBook.com.


"Ik heb het ze gevraagd en ze zeiden, het is topgeheim. 'We werken ergens aan'," werd hem toen verteld. "Als dat het geval is, wordt het groot. Dit zijn de dingen die ze willen vermijden. Ik denk dat ze willen dat niemand het weet, want ze hebben het mij zelfs niet verteld. Maar wat ze me wel verteld hebben, is dat ze erover nadenken en dat ze het overwegen. Maar ze gaan nog niets vrijgeven. Dat is precies wat ze mij verteld hebben. Greg Berlanti vertelde me dat. Andrew [Kreisberg] en Marc [Guggenheim] hebben me dat verteld. En ik heb Geoff Johns er nog niet over gesproken. Maar de mensen die actief werken aan Arrow vertellen in elk geval dat ze ergens aan werken. En de waarheid is, dat als ik iets zou weten, ik het natuurlijk niet mag vertellen."

De geruchten zijn ontstaan, omdat fans vinden dat het personage John Diggle lijkt op de opvolger van Hal Jordan als Green Lantern. Dat is John Stewart, die je hierboven kan zien. Wat vinden jullie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen