Eerste setfoto's Marvel-serie 'A.K.A. Jessica Jones'

Eerste setfoto's A.K.A. Jessica Jones

Krysten Ritter ziet er heel erg uit als... Krysten Ritter.

Jim Pedd, 9 februari 2015 om 14:33

Hierboven zie je de eerste blik op Krysten Ritter in Marvel/Netflix-serie A.K.A. Jessica Jones. Op de foto’s ziet ze er nogal gewoontjes uit, maar misschien dat we dat ook hadden moeten verwachten. De serie draait immers om een superheldin die de beslissing neemt haar kostuum aan de wilgen te hangen en als privédetective verder te gaan.
Of ze haar paarse haar en witte spandex pak aantrekt in de serie is dan ook maar de vraag. In elk geval hebben we nu de bevestiging dat de opnames van de serie van start zijn en dat schept hoop voor de toekomst. Netflix’ Ted Sarandos wierp eerder nog de vraag op dat er gemikt wordt op een release in 2015, maar dat die nog onzeker is.

Dat de opnames van start zijn, en de grote efficiëntie waarmee Netflix gewoonlijk te werk gaat, schept de verwachting dat het toch gaat lukken. Mocht dat zo zijn, zien we Krysten Ritter, Carrie-Anne Moss, David Tennant, Mike Colter en Rachael Taylor nog snel op het kleine scherm.

Bron: Moviepilot

Lees meer over: Aka jessica jones, setfoto, marvel, netflix, jessica jones, krysten riter, carrie anne moss, david tennant, mike colter, Rachael taylor

Informatie over de serie: Marvel's Jessica Jones

Populair nieuws