'Star Wars'-serie 'Ahsoka' klinkt steeds beter

'Star Wars'-serie 'Ahsoka' klinkt steeds beter

Ahsoka klinkt eigenlijk wel heel erg tof als we dit zo horen.

Jim Pedd, 18 december 2021 13:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het derde seizoen van The Mandalorian wordt momenteel opgenomen in de California-sets van Lucasfilm, waar de overgrote meerderheid van de Star Wars-series van Disney+ opgenomen wordt. Daarna is het de beurt aan Ahsoka.

De opnames van die serie beginnen in maart 2022. Tegelijk is het al een tijdje geleden dat we iets nieuws over de beoogde cast gehoord hebben. Gelukkig is er weer een nieuw gerucht.

Ahsoka-geruchten
We weten al dat naast Rosario Dawson's titelheldin ook Hayden Christensen's Darth Vader weer te zien is. En dat Natasha Liu Bordizzo gecast is als Sabine Wren.

Verder werd ook Ivanna Sakhno gecast, maar zonder dat Lucasfilm en Disney daar een personage aan koppelden.

The Illuminerdi schrijft dat ze een personage speelt met de codenaam 'Astrid'. Zij is iemand die opvalt, en heel hard is: een huurling die verscheurd wordt tussen goed en kwaad. Dat klinkt als een archetype rol die goed past binnen de Star Wars-mythologie en ook een fris gezicht is in de franchise om Ahsoka te vergezellen in haar avonturen.

Wat voor avonturen Ahsoka precies gaat beleven weten we nog niet, al heeft 't vermoedelijk te maken met de jacht op Thrawn.

Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Ahsoka, Star Wars, Rosario Dawson, Disney Plus

Populair nieuws