Nieuwe 'Star Wars'-serie wordt enorm opwindend

Nieuwe 'Star Wars'-serie wordt enorm opwindend

Ahsoka, de nieuwe serie in de Star Wars-franchise, wordt opwindend volgens Dave Filoni.

Jim Pedd, 24 november 2021 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Op dit moment rijdt de Star Wars-trein op volle vaart als het op series aankomt. Films zijn een ander verhaal. In december stopt de trein op het station van The Book of Boba Fett en volgend jaar beginnen de opnames van de Ahsoka-serie.
Het eerste castlid van de Ahsoka dat werd aangekondigd was natuurlijk Rosario Dawson die de hoofdrol heeft. Maar daarna hoorden we dat Hayden Christensen terug keert als Anakin Skywalker in de serie, en dat Natasha Liu Bordizzo de rol van Sabine Wren mag spelen.

Heel gaaf
Tijdens een interview met Empire vertelde Dave Filoni dat Ahsoka heel opwindend is.

"Het is opwindend, moet ik je zeggen," aldus Filoni. "Het is iets waar je je heel lang van voorgesteld hebt dat je het gaat doen. En dan is het behoorlijk schokkend als je er zit en het echt moet gaan doen."

"Ik heb enorm lang over dit avontuur van Ahsoka gedacht en het is interessant om te zien hoe het geëvolueerd is. Jaren geleden had ik mij niet kunnen voorstellen dat het zou komen als afsplitsing van een serie die iets te maken had met een man genaamd Din Djarin of een kind dat eruit ziet als Yoda. Het is een geweldige les voor mij over hoe - als je met andere creatievelingen als Jon Favreau werkt - ze dimensie en diepgang kunnen geven aan wat je doet."
Bron: Empire

Lees meer over: Ahsoka, Star Wars, Disney Plus, Dave Filoni

Populair nieuws