Netflix komt komende week met deze gave nieuwe series

Netflix komt met deze gave nieuwe series

Bereid je maar voor op een lekker weekje op Netflix met veel nieuws!

Jim Pedd, 20 december 2021 17:48

Elke week blikken we vooruit op het nieuwe aanbod op Netflix. Deze week zijn alvast vijf titels aangekondigd, meer helaas nog niet, al weten we dat Netflix gewoonlijk meer dan tien nieuwe series toevoegt. Vrijdag zetten we uiteraard het complete nieuwe aanbod op een rij.

VANAF 20 DECEMBER
Elite Short Stories: Samuel Omar: Nu in remissie, brengt Ander zijn zomer door met het helpen van Alexis - zijn chemopartner.

VANAF 22 DECEMBER
Emily in Paris (seizoen 2): Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

VANAF 23 DECEMBER
Elite Short Stories: Patrick: Patrick's reis naar een hutje in de bussen tijdens de feestdagen leidt tot een onverwachte maar grote uitkomst.

VANAF 24 DECEMBER
The Silent Sea: Een wetenschapper gaat mee op missie naar een verlaten ruimtestation op de maan om mysterieuze specimens op te halen. Haar zus kwam daar door een ongeluk om het leven.

VANAF 25 DECEMBER
Single’s Inferno: Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws