Eerste beelden van nieuwe Netflix-serie 'Chosen'

Eerste beelden van nieuwe Netflix-serie 'Chosen'

De serie is een project afkomstig van de makers van 'The Rain'...

Geoffrey Ketels, 21 december 2021 14:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Volgende maand verwelkomen we een gloednieuwe serie op streamingdienst Netflix afkomstig van de makers van The Rain. Ondertussen heeft Netflix de eerste beelden van de reeks de wereld ingestuurd.

De nieuwe serie kreeg de naam Chosen. In deze reeks maken we kennis met Emma. Zij heeft altijd al een beetje het gevoel gehad een buitenbeentje te zijn in het kleine Deense stadje waarin ze woont. De stad werd bekend omdat er in het verleden een meteoor zou zijn neergestort. Al snel komt Emma er achter dat dit helemaal niet juist is. Het is het begin van een gevaarlijk avontuur die de waarheid over het slaperige stadje aan het licht moet brengen.

The Rain
Er wordt veel verwacht van deze nieuwe reeks van Deense bodem. Dit niet in het minst omdat Christian Potalivo en Jannik Tai Mosholt verantwoordelijk zijn voor de productie. Deze namen kan je herkennen omdat ze eerder ook al betrokken waren bij... The Rain. Actrice Malaika Berenth Mosendane speelt de hoofdrol.

Ondertussen heeft Netflix een eerste trailer van de serie gelanceerd. Deze geeft ons meteen een goed voorsmaakje van wat we ongeveer mogen verwachten. Kan jij al niet meer wachten om het volledige seizoen te kunnen bekijken? Daarvoor moet je nog even geduld hebben tot volgend jaar... gelukkig niet tot de maand december!

Het eerste seizoen van Chosen zal bestaan uit zes afleveringen en is te bekijken op Netflix vanaf 27 januari 2022.


Lees meer over: Chosen, serie, series, Netflix

Populair nieuws