search

Ons nieuws van dinsdag 21 december 2021

'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' hint naar groot tragedie
Series / Featured

'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' hint naar groot tragedie

House of the Dragon heeft een gevaarlijke nieuwe Iron Throne.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
House of the Dragon heeft een iets andere Iron Throne in beeld gebracht. Die hint op een tragedie in de Game of Thrones-prequel.

De serie House of the Dragon draait om de burgeroorlog die woedde binnen de familie Targaryen. In de trailer die we zagen werd al gehint naar sluimerende onvrede, waarbij we ook een nieuwe Iron Throne zagen. Die is stukken groter en heeft veel meer zwaarden.

De Iron Throne
In Fire & Blood van schrijver George R.R. martin hoort King Viserys op een zeker moment geruchten over zijn familie en besluit hij prompt mensen te straffen. Maar als hij op het punt staat om te vertrekken, verwondt hij zichzelf aan de troon.

"Terwijl hij de trap af liep, struikelde Zijne Gratie en terwijl hij zijn val probeerde te breken, sneed hij zijn linkerhand open met een wond zo diep dat 'ie tot zijn bot kwam", lees je in het boek.

Die wond gaat etteren en de koorts die hij krijgt is zelfs bijna dodelijk. Het is een tragisch moment dat de grote tragedie die volgt inleidt.

Een Maester snijdt een paar van de vingers van Viserys af om zijn leven te redden en hij bestijgt de Iron Throne nooit meer. Een feestmaal dat gegeven wordt om zijn leven te vieren, legt de onderliggende spanningen binnen de familie alleen maar bloot.

Daarna gaat het langzaamaan mis.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' onthult hoeveel jaren de apocalypse al duurt
Series / Featured

'The Walking Dead' onthult hoeveel jaren de apocalypse al duurt

De serie The Walking Dead laat zien dat de zombie-apocalypse al een decennium duurt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
AMC's The Walking Dead heeft eindelijk bevestigd hoeveel jaren er verstreken zijn sinds de zombie-apocalypse begon. De wereld verviel zo'n 12 jaar geleden in chaos.

De onthulling kwam in het langverwachte oorsprongsverhaal van Negan, in het tiende seizoen van The Walking Dead. De serie duikt niet heel vaak in het verleden, maar flashbacks stonden centraal in de aflevering rond Negan. Dat was gedaan om de kijker een eerste echte indruk te geven van hoe Negan was voordat de zombie-uitbraak plaatsvond.

Einde van de wereld
De flashbacks dienen als sterk framing device om te laten zien hoe de boel zich allemaal afspeelt en wanneer wat mis ging. De serie is namelijk niet heel sterk in het laten zien van de tijdlijn.

De beste aanwijzing vonden we vooral in de leeftijd van Carl, die langzaamaan ouder werd. Maar gelukkig was het de aflevering rond Negan die hier duidelijk in dook.

Die liet zien dat Negan twaalf jaar voor het einde van het tiende seizoen in elkaar geslagen werd door een crimineel. Op dat moment waren zombies al zo'n beetje overal. Zes weken daarvoor zien we hoe hij probeert Lucille te helpen met haar kankerbehandeling. Op dat moment zijn er al overal zombies.

En zeven maanden daarvoor zit het beter, zien we nog een zombies. Dat bevestigt dat de personages van The Walking Dead in het elfde seizoen al tussen de twaalf en dertien jaar strijden tegen zombies en vechten voor hun levens.

The Walking Dead zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video voegt in januari deze series toe
Series / Featured

Prime Video voegt in januari deze series toe

We zetten het aankomende nieuwe aanbod van Prime Video op een rij.

Elke maand kijken we vooruit naar de nieuwe series die we verwachten op Prime Video. Deze maand is niet zo gek veel aangekondigd.

Het gaat om twee nieuwe series waarvan we nu zeker weten dat ze komen.

As We See It: vanaf 21 januari 2022

As We See It volgt Jack (Rick Glassman), Harrison (Albert Rutecki) en Violet (Sue Ann Pien), kamergenoten van rond de twintig met autisme. Ze proberen een baan te vinden en te houden, vrienden te maken, verliefd te worden en hun weg te vinden in een wereld die hen ontglipt. In de serie spelen ook Sosie Bacon als hun begeleidster Mandy, Chris Pang als Violet's broer Van, en Joe Mantegna als Jack's vader Lou.

The Legend of Vox Machina: vanaf 28 januari 2022

Gebaseerd op de geliefde karakters en avonturen van Critical Role's eerste livestreamed rollenspel (RPG) campagne, is The Legend of Vox Machina een geanimeerde fantasie-avonturenserie voor volwassenen die Vox Machina volgt, een groepje buitenbeentjes met een voorliefde voor zuipen en knokken. In een wanhopige poging om hun oplopende barrekening af te betalen, belanden deze onwaarschijnlijke helden op een zoektocht om het rijk Exandria te redden van duistere magische krachten. Van een sinistere necromancer tot een krachtige vloek, de groep komt allerlei obstakels tegen die niet alleen hun vaardigheden op de proef stellen, maar ook de kracht van hun band.

Benieuwd naar wat we in 2022 aan series verwachten? Check dan hier het overzicht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden van nieuwe Netflix-serie 'Chosen'
Series / Nieuws

Eerste beelden van nieuwe Netflix-serie 'Chosen'

De serie is een project afkomstig van de makers van 'The Rain'...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Volgende maand verwelkomen we een gloednieuwe serie op streamingdienst Netflix afkomstig van de makers van The Rain. Ondertussen heeft Netflix de eerste beelden van de reeks de wereld ingestuurd.

De nieuwe serie kreeg de naam Chosen. In deze reeks maken we kennis met Emma. Zij heeft altijd al een beetje het gevoel gehad een buitenbeentje te zijn in het kleine Deense stadje waarin ze woont. De stad werd bekend omdat er in het verleden een meteoor zou zijn neergestort. Al snel komt Emma er achter dat dit helemaal niet juist is. Het is het begin van een gevaarlijk avontuur die de waarheid over het slaperige stadje aan het licht moet brengen.

The Rain
Er wordt veel verwacht van deze nieuwe reeks van Deense bodem. Dit niet in het minst omdat Christian Potalivo en Jannik Tai Mosholt verantwoordelijk zijn voor de productie. Deze namen kan je herkennen omdat ze eerder ook al betrokken waren bij... The Rain. Actrice Malaika Berenth Mosendane speelt de hoofdrol.

Ondertussen heeft Netflix een eerste trailer van de serie gelanceerd. Deze geeft ons meteen een goed voorsmaakje van wat we ongeveer mogen verwachten. Kan jij al niet meer wachten om het volledige seizoen te kunnen bekijken? Daarvoor moet je nog even geduld hebben tot volgend jaar... gelukkig niet tot de maand december!

Het eerste seizoen van Chosen zal bestaan uit zes afleveringen en is te bekijken op Netflix vanaf 27 januari 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mogelijk nieuwe Avenger op poster 'Hawkeye'
Series / Posters

Mogelijk nieuwe Avenger op poster 'Hawkeye'

Morgen verschijnt die laatste aflevering met opnieuw een GROTE entree.

Let op: SPOILERS!! Voor wie de vierde en vijfde aflevering van Hawkeye al heeft gezien, komt dit bericht als geen verrassing. In die afleveringen zien we namelijk de terugkeer van het dit jaar gepresenteerde personage Yelena Belova.

Dit personage wordt gespeeld door actrice Florence Pugh. Yelena Belova is de zus van Natasha Romanoff, de eerste Black Widow uit het Marvel Cinematic Universe. Ondertussen mag duidelijk zijn dat Pugh de nieuwe is.

Hawkeye-poster voor Black Widow
Zoals vaker krijgen nieuwe personage uit een Marvel Studios-serie op Disney+ een eigen affiche. Zo ook nu. Hieronder zie je dat affiche, met daarop Yelena Belova in een ogenschijnlijk nieuw outfit.



Hieronder zie je ook nog de promo Yelena's Back waarin haar entree en rol wordt toegelicht. Vanaf morgen dus aflevering zes, weer met een nieuw groot bekend personage uit de wereld van Marvel Comics.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zendaya is terug in trailer van haar hitserie 'Euphoria'
Series / Trailer

Zendaya is terug in trailer van haar hitserie 'Euphoria'

Euphoria begint voor jaar terug, uiteraard met de Spider-Man actrice.

Na het eerste seizoen van Euphoria in 2019 en de tweeluik-special "Part 1: Rue / Part 2: Jules" uit 2020 / 2021 verschijnt begin volgend jaar het tweede seizoen op HBO Max. In de serie heeft Spider-Man: No Way Home-ster Zendaya de hoofdrol.

In Euphoria speelt Zendaya een herstellende drugsverslaafde tiener die worstelt om haar plek in de wereld te vinden. De serie komt van schrijver Sam Levinson en is gebaseerd op het boek Euphoria van Ron Leshem. Zendaya won onder een Emmy Award voor haar aandeel in de dramaserie.

Volledige trailer Euphoria
Bij de trailer op YouTube valt de tekst "Herinner dit gevoel" te lezen. Veel is het niet, maar heel lang hoef je niet te wachten op het debuut van de serie. Op 9 januari start seizoen twee op HBO Max.

Zendaya leidt een ensemble-cast met ook Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid, Hunter Schafer, Algee Smith en Sydney Sweeney. Het eerste seizoen en de specials kun je in Nederland kijken op Ziggo Movies & Series.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Teaser 'The Witcher: Blood Origin' officieel online
Series / Nieuws

Teaser 'The Witcher: Blood Origin' officieel online

De spin-off van The Witcher werd door Netflix geteast na het tweede seizoen.

Een paar dagen geleden lekte de eerste trailer voor The Witcher: Blood Origin al online en nu heeft Netflix Nederland de beelden ook officieel online gezet. De teaser debuteerde oorspronkelijk als after credit scène van de achtste aflevering van seizoen twee van de moederserie The Witcher.

The Witcher: Blood Origin komt weer van showrunner Lauren Schmidt Hissrich (The Umbrella Academy, Daredevil), die ook de showrunner is van The Witcher en uitvoerend producent van de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf.



Het eenmalige seizoen van The Witcher: Blood Origin vertelt het een begin. Het begin van het continent is verloren gegaan in de tijd. Deze nieuwe prequel speelt zich af in een elfenwereld 1200 jaar vóór de gebeurtenissen van The Witcher.

Ontdek hoe het eerste prototype van een Witcher werd gemaakt en welke gebeurtenissen hebben geleid tot de ingrijpende conjunctie der sferen, waardoor de werelden van monsters, mensen en elfen samenkwamen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassing! Netflix onthult de 'Sabrina' en 'Riverdale' cross-over
Series / Video/clip/featurette

Verrassing! Netflix onthult de 'Sabrina' en 'Riverdale' cross-over

Seizoen zes van tienerdrama is nu te zien op de streamingdienst Netflix.

De succesvolle serie Riverdale, die in het jaar 2017 startte op The CW, leidde in 2018 tot de spin-off Chilling Adventures of Sabrina op Netflix. In Nederland allebei de series kijken op de streamingdienst. Recent startte het zesde seizoen van Riverdale.

In het nieuwe seizoen van Riverdale kent de duisternis geen grenzen als de personages Archie, Betty, Cheryl, Veronica en Jughead nieuwe onzekerheden tegemoet gaan in hun nederige maar spookachtige geboorteplaats.

De spin-off Chilling Adventures of Sabrina werd in 2020 gestopt door Netflix. Niet doordat de serie het zo zwak deed, maar vanwege de coronacrisis. Later werd bekend dat de vervolgplannen verpakt zouden gaan worden in de comic The Occult World of Sabrina.

Crossover Sabrina en Riverdale
In het zesde seizoen van Riverdale is Sabrina weer terug, opnieuw gespeeld door Kiernan Shipka. Nu heeft Netflix een video online gezet waarin wordt gekeken naar de cross-over in seizoen zes. Check de beelden maar hieronder.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tatooine City in eerste clip 'The Book of Boba Fett'
Series / Video/clip/featurette

Tatooine City in eerste clip 'The Book of Boba Fett'

Met Temuera Morrison als Boba Fett en Ming-Na Wen als Fennec Shand.

Aankomende woensdag wordt op Disney+ de Marvel-serie Hawkeye afgerond en een week later is het tijd voor de eerste aflevering van The Book of Boba Fett. Ondertussen valt er weinig meer over de serie te schrijven. Dat weet Disney+ ook en daarom is er nu een eerste clip.

De zeven afleveringen van The Book of Boba Fett zijn geregisseerd door Robert Rodriguez (drie afleveringen) en er zijn ook afleveringen geregisseerd door onder meer Jon Favreau, Bryce Dallas Howard en Dave Filoni. De hoofdrollen zijn weer voor Temuera Morrison als Boba Fett en Ming-Na Wen als Fennec Shand.

Eerste clip op Tatooine
En hieronder zie je dan die eerste clip met Boba Fett en Fennec Shand die Tatooine City bezoeken. De beelden komen, net als de trailers, naar verluidt uit de eerste helft van de eerste aflevering om niets te spoilen.



Trailer: Authority
En hieronder ook nog een nieuwe trailer voor de serie die vanaf 29 december te zien is op Disney+. Bekijk ook nog de twee seizoenen van The Mandalorian om je voor te bereiden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' seizoen 8 trailer laat grote problemen zien
Series / Trailer

'The Flash' seizoen 8 trailer laat grote problemen zien

Na Armageddon gaat The Flash verder met grote problemen in de tijdlijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW heeft een preview vrijgegeven voor het achtste seizoen van The Flash. Barry Allen heeft dan wel de problemen opgelost in de tijdlijn, die veroorzaakt werden door Eobard Thawne, a.k.a. Reverse Flash, maar het lijkt erop dat er meer aan zit te komen.

De preview laat zien dat Nora en Bary, de kinderen van Barry en Iris uit de toekomst, proberen uit te zoeken "waar het mis is gegaan", zodat ze de tijdlijn kunnen herstellen.

The Flash-promo
Fans van The Flash konden al zien dat Nora en Bart ineens verschenen op een foto uit 2014 van het Central City Police Department. Eddie Thawne zit in de preview en het lijkt erop dat de tieners terug gaan naar het begin van het speedster-verhaal van hun razendsnelle vader.

Eerder hoorden we al dat ze terug zouden keren en een rol zouden hebben in het overkoepelende verhaal van dit seizoen.

Hieronder is de promo te zien:



The Flash binge je op Netflix, waar alle afleveringen tot nu toe te zien zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Iron Fist'-actrice weet niet of ze terug wil keren voor Marvel Studios
Series / Nieuws

'Iron Fist'-actrice weet niet of ze terug wil keren voor Marvel Studios

Jessica Henwick twijfelt of ze dat wel ziet zitten, of toch klaar wil zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We weten nog altijd niet zeker of de gebeurtenissen uit de Marvel/Netflix series nou tot het canon van het Marvel Cinematic Universe behoren. Recent werd wel heel duidelijk gemaakt dat de sterren uit die series een oversteek kunnen maken naar een Marvel Studios project.

Kevin Feige bevestigde recent immers al dat Charlie Cox de rol van Daredevil zal spelen in het MCU en dat Vincent D'Onofrio's Kingpin een rol heeft in Hawkeye. De poorten voor crossovers staan dus over. Maar of iedereen terugkeert?

Twijfels over een terugkeer
Colleen Wing, gespeeld door Jessica Henwick, werd een van de meest populaire personages in de Marvel/Netflix-franchise. Zij schitterde in Iron Fist en was zelfs populairder dan de hoofdpersoon.

Tijdens een interview met Syfy laat de actrice weten dat ze een terugkeer niet per se ziet zitten. "Ik weet het niet. Ergens wil ik wel, want ik hield van haar en heb zoveel tijd en energie in haar gestoken. En zij is een van die personages die ik zo hard heb proberen beschermen. Ik voelde echt passie over haar verhaal.'

"Dus ja, ik zou het geweldig vinden om weer in haar hoofd te kruipen. Maar we hebben haar op een geweldige plek achtergelaten. Ze werkte samen met Misty, had dingen die gaande waren, haar krachten en was er goed in. Ze leeft haar leven op een mooie manier. En ik weet dat als we haar terugbrengen, we haar het conflict in brengen. Ik wil gewoon dat ze een gelukkig einde heeft."

Iron Fist is op Netflix te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Legends of Tomorrow' onthult eerste trailer voor de nieuwe afleveringen
Series / Trailer

'Legends of Tomorrow' onthult eerste trailer voor de nieuwe afleveringen

Legends of Tomorrow van The CW keert begin volgend jaar weer terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW heeft een nieuwe promo vrijgegeven voor het aankomende zevende seizoen van DC's Legends of Tomorrow. De serie bevindt zich op dit moment in z'n pauze en gaat op woensdag 12 januari 2022 in de Verenigde Staten weer verder.

Het zevende seizoen pikt de draad op met de aflevering die Paranoid Android heet. Fans zagen tot nu toe hoe de crew van de Waverider flink in de problemen kwam, en dat ze het op moeten nemen tegen een android versie van zichzelf. Die werken aan de tijdlijn.

DC's Legends of Tomorrow-teaser
De promo lijkt ergens wel op de eerder ook vrijgegeven preview die laat zien dat de vervangers veel grover en gemener zijn dan de helden die we kennen.

De nieuwe promo laat zien dat we ook de gebruikelijke Legends-grappen kunnen verwachten. Daarmee gaan we uit van een wel heel leuk nieuw seizoen!

Een synopsis is er ook al. We weten dat de Legends vast zitten in Odessa, Texas, in het jaar 1925. "Ze moeten dus naar New York City reizen en de voorvader van het tijdreizen, de uitvinder Dr. Gwyn Davies, opsporen. Maar zonder Waverider en geen gevoel voor hoe ze impact maken op de tijdlijn, evenals een tijdreizende tegenstander die op hen jaagt, hebben de Legends te maken met hun moeilijkste missie tot nu toe."

Check hieronder de nieuwe promo voor DC's Legends of Tomorrow, dat je op Netflix kunt zien.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geliefde Netflix-serie domineert de streamingdienst compleet
Series / Nieuws

Geliefde Netflix-serie domineert de streamingdienst compleet

The Witchers scoort echt heel goed op Netflix met dit tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het duurde ontzettend lang voordat het tweede seizoen van The Witcher van start ging. Twee jaar zaten er maar liefst tussen de eerste en de tweede reeks van de immens populaire Netflix-fantasyserie.

De acht nieuwe afleveringen zijn nu eindelijk allemaal beschikbaar op Netflix. En het lijkt erop dat abonnees geen moment verspild hebben om er weer diep in te springen.

The Witcher is en blijft een hit
Opvallend was al dat The Witcher nog voor de lancering van het tweede seizoen terug kwam in de top tien van Netflix. Mensen keken dus even het eerste seizoen terug.

En nu het tweede seizoen van The Witcher te zien is, staat de serie al op de eerste plek in de top tien. Dat is in Nederland het geval, maar kijk je naar Flixpatrol, zie je dat het tweede seizoen ook daar bovenaan staat.

Daarmee is de serie The Witcher dus nog altijd erg populair en is het niet heel gek dat Netflix al een derde seizoen en een spin-off besteld heeft.

The Witcher zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Outlander' seizoen 6 gaat behoorlijk ver met geweld
Series / Nieuws

'Outlander' seizoen 6 gaat behoorlijk ver met geweld

Outlander laat zien hoe Claire zich op haar kwetsbaarst bevindt in seizoen 6.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Outlander-actrice Caitriona Balfe laat weten dat haar personage Claire op haar meest kwetsbaarst is in het zesde seizoen.

Balfe speelt Claire in de historische dramaserie die gebaseerd is op de gelijknamige boekenreeks van Diana Gabaldon. De verfilming ging in 2014 van start en draait om Balfe's zuster uit de Tweede Wereldoorlog die terecht komt in het jaar 1743. Daar wordt ze verliefd op de Highlander Jamie Fraser, die snel daarna betrokken raakt bij de opstand van de Jacobijnen.

Outlander seizoen 6
Recent werd bekend gemaakt dat Outlander seizoen 6 van start gaat op 6 maart 2022 op alle platformen van Starz. De dramaserie gaat snel verder vanaf het einde van het vijfde seizoen, dus dat belooft wat.

Tijdens een interview met Elle ging actrice Balfe in op wat we mogen verwachten:

"De gebeurtenissen aan het einde van seizoen 5 hebben Claire enorm gedestabiliseerd op een manier die we nooit eerder gezien hebben. Ik denk dat Claire altijd het vermogen had om dingen te compartimentaliseren en verder te gaan, met die instelling uit de jaren '40. Ze doet iets in een klein doosje en parkeert het, om verder te gaan met haar leven."

Alleen kan dat dus niet in het nieuwe seizoen. "Ze moet een nieuwe manier vinden om hiermee om te gaan. Dat betekent dat er heel wat tofs te zien zal zijn rond Claire in het nieuwe seizoen."

Outlander binge je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans starten petitie om gecancelde Netflix-serie terug te brengen
Series / Nieuws

Fans starten petitie om gecancelde Netflix-serie terug te brengen

Cowboy Bebop zou wat fans van de serie betreft gewoon terug moeten keren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De live-action verfilming van Cowboy Bebop mag dan wel na één seizoen al door Netflix geannuleerd zijn, dat wil niet zeggen dat de kijker dat besluit wil accepteren.

Cowboy Bebop ging op 19 november in première op Netflix. Nog geen drie weken later, op 9 december, besloot Netflix er al een punt achter te zetten. Voor fans reden om een Change.org-petitie te lanceren om te verzoeken om een tweede seizoen. Op moment van schrijven zijn er al zo'n 50.000 handtekeningen gezet en loopt het aantal in rap tempo op.

Cowboy Bebop niet cancellen
"Voor mensen die een tweede seizoen (of meer) willen van de live-action Cowboy Bebop. Het was geen directe kopie van de anime, maar de wereld die ze gemaakt hebben was buitengewoon en verdient een tweede seizoen", lezen we in de uitleg over de petitie.

Heel wat fans reageren op de petitie. Zo schrijft iemand: "Ik hield van de anime en ik hield van deze live-action verfilming. Alsjeblieft, alsjeblieft maakt meer." Anderen uiten hun dankbaarheid voor het werk van het creatieve team en vinden dat "ze het verdienen hun visie tot het volledige potentieel te realiseren."

Waar het mis ging met Cowboy Bebop is moeilijk te zeggen, maar het lijkt erop dat de combinatie van een toch best aparte stijl en nichebronmateriaal leidde tot scepsis bij de gemiddelde Netflix-abonnee waardoor de boel geen nieuw seizoen kon krijgen. Daar was Cowboy Bebop te duur voor.

Check hier de petitie op Change.org.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cobra Kai' heeft goed nieuws voor de fans
Series / Nieuws

'Cobra Kai' heeft goed nieuws voor de fans

Cobra Kai van Netflix is al klaar met de opnames van seizoen 5.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De showrunner van Cobra Kai bevestigt dat de opnames van het vijfde seizoen al rond zijn. Dat terwijl de vierde reeks nog niet te zien is op Netflix.

De serie Cobra Kai verhuisde na het tweede seizoen op YouTube Red naar Netflix. Daar werd het derde seizoen in 28 dagen tijd gekeken door meer dan 41 miljoen huishoudens. De vierde rits staat nu op het punt vrijgegeven te worden (31 december!) en het is even wachten op het vijfde seizoen.

Cobra Kai seizoen 5
De Karate Kid follow-up blijft goed scoren bij de kijkers. De interesse blijft zo groot dat Netflix nog voordat het vierde seizoen te zien was, al besloot een vijfde reeks te bestellen.

De cast en de crew begon afgelopen september met de opnames van dat nieuwe seizoen. En die zijn nu dus afgerond.

Dat nieuws wordt bekend gemaakt door showrunner en medebedenker Jon Hurwitz. Hij deelde op Twitter een bericht waarin hij het nieuws deelt. We zien een foto van hemzelf en medebedenker Josh Heald, en de caption: "Vijf. Fin. #VaarwelAtlanta #CobraKai".

Cobra Kai zie je op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.