search
Lady Sif weer in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Lady Sif weer in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Ditmaal echter in een totaal andere rol.

Jim Pedd

Net als in het eerste seizoen van Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D.,zal Jaimie Alexanders Lady Sif ook in het tweede seizoen te zien zijn. Ditmaal zal ze echter op een totaal andere manier te zien zijn. De superheldin wordt naar de Aarde gestuurd op een undercover missie, maar moet het daarbij opnemen tegen een vijand, die net zo sterk is als zijzelf.


De clash vindt in Portugal plaats en leidt ertoe dat S.H.I.E.L..D.-agenten naar de plek toegaan. Daar vinden ze Sif zonder haar harnas en daar komt nog bij, dat ze haar kortetermijngeheugen kwijt is. "Sif heeft geen idee wie Thor is, of dat ze een koning dient en daar gaan we mee spelen," aldus uitvoerend producent Jeffrey Bell. "Dat geeft veel humor in een seizoen vol verraad en dood. Sif weet niet eens meer dat ze van Asgard is gekomen en Agent Coulson en het team helpen haar dat weer te herinneren."

Omdat Sif haar langetermijngeheugen niet kwijt is, weet ze nog dat ze van Asgard afkomstig is. "We hebben veel te maken gehad met buitenaardse wezens en Inhumans, in de afgelopen paar afleveringen. Zaken waar onze aan Aarde gebonden helden niet veel vanaf weten. Ze hebben hulp nodig daarbij en dat is waar Sifs geheugen, of beter, wat daar nog van over is, handig in is."

De aflevering met Lady Sif erin wordt op 10 maart uitgezonden.

Aanbevolen artikelen