search
Eerste setfoto's 'True Detective' seizoen 2
Series / Foto's

Eerste setfoto's 'True Detective' seizoen 2

We zien Rachel McAdams, Taylor Kitsch en Colin Farrell in actie.

HBO's True Detective keert terug voor een tweede seizoen met een cast die bestaat uit o.a. Colin Farrell, Rachel McAdams, Taylor Kitsch en Vince Vaughn. Het gaat om een gloednieuw verhaal vol misdaad en narigheid. De opnames zijn momenteel volop bezig in Los Angeles en de eerste setfoto's zijn nu te bekijken. Hieronder zie je McAdams, Kitsch en Farrell in actie.


Voor zover we weten volgt het tweede seizoen van True Detective de dood van een corrupte stadsmanager in een fictieve stad in Californië. Dat gebeurt tegen de achtergrond van een baanbrekende transportdeal die de complete staat drastisch kan veranderen. Drie rechercheurs van verschillende steden en overheidsdepartementen moeten de dader vinden, maar ontdekken al snel dat het onderzoek bredere en afgrijselijkere implicaties heeft dan oorspronkelijk gedacht.

McAdams speelt de rol van Ani Bezzerides, een detective met een compromisloze handelswijze waardoor ze geregeld in de problemen komt met anderen waarmee ze moet samenwerken. Kitsch speelt de rol van Paul Woodrugh, een oorlogsveteraan en motoragent die plotseling onderdeel wordt van een schandaal die nooit heeft plaatsgevonden. Farrell speelt de verbitterde en corrupte agent Ray Velcoro, terwijl Vaughn verantwoordelijk is voor het neerzetten van Frank Semyon, een misdadiger die tracht op het rechte pad te komen, maar in gevaar komt als zijn partner wordt vermoord.

De eerste twee afleveringen van seizoen 2 van Nic Pizzolatto's True Detective worden geregisseerd door Justin Lin (Fast Five). Aflevering 3 wordt gemaakt door Janus Metz Pedersen (Armadillo).Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen