Drukte op Netflix deze week: dit wordt allemaal toegevoegd

Drukte op Netflix deze week: dit wordt toegevoegd

Netflix heeft de komende week een paar leuke series voor je in de planning.

Jim Pedd, 28 december 2021 22:07

Netflix voegt deze week heel wat toffe nieuwe series toe. We zetten op een rij wat je allemaal nieuw kan verwachten.
VANAF 27 DECEMBER
Our Beloved Summer: Twee middelbare scholieren filmen een documentaire die viraal gaat. Jaren later belanden de twee ruziënde ex-geliefden opnieuw voor de camera — en in elkaars leven.

VANAF 29 DECEMBER
Anxious People: Een onhandige bankrover neemt onbedoeld mensen in gijzeling tijdens een open huis en verdwijnt ineens. De onthutste politie moet uit zien te vissen wat er is gebeurd.

Café con aroma de mujer: Een remake van de klassieke telenovella uit 1994. Het liefdesverhaal tussen Giovata en Sebastián.

VANAF 30 DECEMBER
Kiz: Een meisje zoekt wraak voor de dood van haar broer.

VANAF 31 DECEMBER
Queer Eye (seizoen 6): Leg de zakdoekjes maar klaar! Deze gloednieuwe 'Fab Five' komen met hippe tips, emotioneel geladen make-overs en oprechte ontboezemingen die allerlei gevoelens losmaken.

Stay Close: Een nieuw Harlan Coben-mysterie met de kenmerkende blend van intriges, drama en geheimen.

Cobra Kai (seizoen 4): Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films.

VANAF 1 JANUARI
The Hook Up Plan (seizoen 3): Wanneer Elsa uit Parijs niet over haar ex heen kan komen, huren haar beste vriendinnen een gigolo in om haar een handje te helpen. Maar hun plan werkt iets te goed.

Manifest (seizoen 1 en 2): De afgelopen vijf jaar was een commercieel vliegtuig vermist. Maar degenen die aan boord waren keren ineens terug en moeten weer integreren in de maatschappij. Zo ontvouwt zich een groot mysterie.

Lees meer over: Netflix, week, preview

Populair nieuws