3 dikke aanraders (series) die snel op Netflix verschijnen

3 dikke aanraders op Netflix om snel te kijken

Op Netflix komen binnenkort weer drie compleet nieuwe series online.

Bram de Groot, 28 december 2021 20:23

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor gloednieuwe series die je binnenkort op Netflix vindt.
The House | Vanaf 14 januari

In de stop-motion komedieserie draait alles om een huis en de drie verhalen van de personen die er hun thuis van hebben gemaakt. Het gaat hierbij om een arme familie, een zenuwachtige ontwikkelaar en een huisbazin die behoorlijk vermoeid is geraakt. Stuk voor stuk komen ze voorbij in hun eigen tijdperk.


Inventing Anna | Vanaf 11 februari

In Inventing Anna met Julia Garner uit Ozark onderzoekt een journaliste de zaak van Anna Delvey, de Instagram-legende die als erfgename de harten en het geld van de sociale elite van New York stal.


Vikings: Valhalla | Vanaf 25 februari

Valhalla speelt zich 100 jaar na de gebeurtenissen in Vikings af. Het einde van de Viking-era is nakend, vooral als het koninkrijk Engeland eindelijk echt succesvol opstaat tegen de invasies uit Scandinavi√ę. De show begint verder vlak na de dood van de koning Edward the Confessor en er zijn drie mannen die een claim leggen op de troon. Dat verandert de toekomst van Engeland voor altijd.


Lees meer over: Vikings Valhalla, Netflix, Inventing Anna, The House

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws