Er zit weer een fout in slotaflevering 'Hawkeye'

Er zit weer een fout in slotaflevering 'Hawkeye'

Eerder in het seizoen was er al een probleem met het oude gebouw van Tony Stark.

Bram de Groot, 28-12-2021 08:21

Verleden week werd de Marvel-serie Hawkeye afgerond en net als de eerdere series op Disney+ werd ook deze reeks prima ontvangen. Toch waren er weer wat foutjes en dat wordt uiteraard snel opgemerkt door het interweb. Minimale SPOILERS.
De serie speelt zich af in New York City, de plek waar ook de Avengers Tower staat, de toren die voor The Avengers (2012) nog de Stark Tower heette. Eerder was er al wat opschudding onder de diehard-fans over dat het letters niet goed van het gebouw waren afgevallen, zoals te zien in The Avengers.


Avengers Tower helemaal vergeten...
Nu viel een andere fan met haviksogen op dat de Avengers Tower helemaal vergeten is op te nemen in een luchtshot in de serie. Het bestaande Metlife Building is namelijk zichtbaar en laat nou net dat gebouw met visuele effecten omgetoverd te worden naar de Avengers Tower.

Klaarblijkelijk heeft dit allemaal met de snelheid van de productie te maken, of misschien zitten er toch wat mensen bij Marvel Studios te slapen. Aan de andere kant... Alleen de echte kenners zullen dit zien, en er moeite mee hebben.


Bron: reddit

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Marvel, Disney, Alaqua Cox, Florence Pugh, Black Widow

Populair nieuws