search
Eerste recensies 'Cobra Kai' seizoen 4: kijken of skippen?
Series / Nieuws

Eerste recensies 'Cobra Kai' seizoen 4: kijken of skippen?

Netflix zet deze week het vierde seizoen van de succesvolle serie online.

De fans kunnen vast niet wachten tot seizoen vier van de serie Cobra Kai. Netflix zet het nieuwe seizoen op oudejaarsdag online en nu zijn de eerste recensies online verschenen. Lees hieronder enkele reviews.

Op Rotten Tomatoes zijn op het moment van schrijven elf recensies verzameld. Deze zijn allemaal positief en daarmee staat seizoen vier nog altijd op de volle 100 procent op de Tomatometer. Het derde seizoen noteerde 90% na 51 recensies.

Eerste recensies Cobra Kai S4 zijn goed!
"Eerlijk gezegd zijn eersteklas reboots zo zeldzaam dat het onvermijdelijk leek dat Cobra Kai een misstap zou ervaren of gewoon zonder energie zou komen te zitten. Gelukkig is dat zeker niet het geval met seizoen vier," schrijft Brian Lowry van CNN.com.

"Er is veel aan de hand en ik was bang dat ze het niet allemaal konden bijbenen. Maar hoe langer ik keek, hoe meer alles samenkwam. Dit bleek ook de verhaalstructuur te zijn die met veel succes het kernthema van S4 benadrukt: er is niet ÉÉN goede weg," aldus Perri Nemiroff op YouTube.

"Dit nieuwe seizoen van Cobra Kai heeft zeker Netflix-DNA, en dat is een voor- en nadeel. Toch is het hart en de ziel van wat deze serie maakt, nog steeds aanwezig," is de mening van Amelia Emberwing van IGN Movies.

Vanaf 31 december staat seizoen 4 op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen