Netflix lanceert trailer zesde seizoen 'Queer Eye'

Netflix lanceert trailer zesde seizoen 'Queer Eye'

Voor het zesde seizoen van de reeks trekt de Fab 5 richting het Amerikaanse Texas...

Geoffrey Ketels, 28 december 2021 om 18:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van de realityserie Queer Eye krijgen een aardig voorsmaakje van wat hen staat te wachten in het zesde seizoen van de reeks. Netflix heeft namelijk de officiële trailer de wereld ingestuurd!
Eenmaal aangekomen in Texas wordt al snel duidelijk dat er meer dan genoeg te doen valt voor de vijf presentatoren. Zo springen ze in de bres voor een kleine bakkerij die moeite heeft om de pandemie door te komen en bieden ze ondersteuning aan iemand die een gendertransitie wil ondergaan. Bovendien helpen ze ook een handvol onwetende mannen met niet alleen hun styling, maar ook met hun persoonlijke relaties.

Zoals steeds zorgen de inspanningen van de Fab 5 wederom voor heel wat mooie evenals ontroerende momenten. We hebben zo'n vermoeden dat de Texanen zich deze nog best lang zullen blijven herinneren.

31 december
De lancering van de nieuwe trailer komt er slechts enkele dagen voor de daadwerkelijke lancering van het zesde seizoen van de reeks. Deze staat immers gepland voor komende vrijdag 31 december 2021.

De eerste vijf seizoenen zijn allemaal nog te bekijken op streamingdienst Netflix. Ben je benieuwd om alvast een voorsmaakje te krijgen van wat het zesde seizoen allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan is het zeker de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken!


Lees meer over: Queer Eye, serie, series, Netflix

Populair nieuws