search
Netflix komt met Duitse versie van 'Queer Eye'
Series / Nieuws

Netflix komt met Duitse versie van 'Queer Eye'

Het succes van de serie 'Queer Eye' zorgt ervoor dat er ook een Duitse versie van de reeks is aangekondigd...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de serie Queer Eye die ook een aardig mondje Duits praten. Streamingdienst Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er ook een Duitse versie van de populaire reeks zal verschijnen.

De nieuwe reeks zal weinig verrassend de naam Queer Eye Germany dragen. Het betreft de eerste internationale spin-off van de toch wel erg populaire realityserie. In deze reeks geven de Fab Five heel wat hippe tips en make-overs.

De groep van vijf zal in Queer Eye Germany bestaan uit de life-coach Leni Bolt, een heuse modegoeroe genaamd Jan-Henrik Scheper-Stuke, een beauty-deskundige die luistert naar de naam David Jakobs, de voeding- en gezondheidsexpert Aljosha Muttardi evenals de ontwerper Ayan Yuruk.

Niet het eerste buitenlandse avontuur
Fans van Queer Eye weten uiteraard dat dit niet de eerste buitenlandse uitstap is die door de reeks wordt gemaakt. Eerder was er namelijk in het jaar 2019 ook al sprake van Queer Eye: We're in Japan!... al was dat uiteraard wel nog net even anders.

Wie uitkijkt naar het derde seizoen van Queer Eye hoeft ook niet lang meer te wachten. Het zesde seizoen van de serie wordt immers toegevoegd op streamingdienst Netflix op 31 december van dit jaar.

Aanbevolen artikelen