search
17 (!) nieuwe series op Netflix: dit kan je nu streamen
Series / Featured

17 (!) nieuwe series op Netflix: dit kan je nu streamen

Netflix rondt het jaar in stijl af met heel veel nieuwe series.

Elke vrijdag kijken we naar de nieuwe toevoegingen aan Netflix. Ook deze week was het weer heerlijk druk. We zetten op deze laatste dag van het jaar nog op een rij wat er allemaal nieuw is!

Stories of a Generation: with Pope Francis (1 seizoen) In openhartige en hartverwarmende verhalen delen inspirerende vrouwen en mannen van boven de 70 aangrijpende levenslessen en cruciale keuzes uit hun opmerkelijke leven.

Café con aroma de mujer: Een remake van de klassieke telenovella uit 1994. Het liefdesverhaal tussen Giovata en Sebastián.

Single's Inferno (4 afleveringen): Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.

Inspector Koo (6 afleveringen): Een ex-agent gaat opnieuw aan het werk als verzekeringsrechercheur. Ze gaat op zoek naar aanwijzingen op plaatsen delict die in scène zijn gezet door een seriemoordenaar.

Blue Period (11 afleveringen): De populaire middelbarescholier Yatora Yaguchi verveelt zich. Als hij op een inspirerend schilderij stuit, duikt hij in de prachtige, maar meedogenloze wereld van de kunst.

Undercover (S03E06): De spanning loopt op tijdens het familiefeest van Leyla en Serkan. Bob en Ferry proberen de deal te sluiten terwijl Timur uit voorzorg op zoek is naar meer informatie.

Rekenen met Word Party (1 seizoen): Tellen, vormen vergelijken en patronen ontdekken met babydieren Franny, Bailey, Skip, Lulu en Tilly die problemen oplossen door te rekenen en liedjes te zingen.

Folk med Angest (1 seizoen): Een bankovervaller houdt de bezoekers van een open huis gegijzeld tot hij plotseling in rook opgaat. De politie staat versteld en iedereen wordt verdacht.

Crime Scene: The Times Square Killer (1 seizoen): In het New York van de jaren 70 jaagt de 'Torso Killer' op vrouwen om zijn fantasieën te bevredigen terwijl hij de politie ontwijkt. Een docuserie over duistere misdaad.

The Future Diary (5 afleveringen): In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal.

The Standups (3 afleveringen): De nieuwste lichting comedians betreedt het podium in Los Angeles voor specials van een halfuur vol snedige grappen, hilarische anekdotes en gênante bekentenissen.

Light the Night (2 seizoenen): De vrouwen van een Japanse nachtclub in de rosse buurt van het Taipei van de jaren 80 krijgen met jaloezie, gebroken harten, vriendschap en liefde te maken.

Our Beloved Summer: Twee middelbare scholieren filmen een documentaire die viraal gaat. Jaren later belanden de twee ruziënde ex-geliefden opnieuw voor de camera "” en in elkaars leven.

Anxious People: Een onhandige bankrover neemt onbedoeld mensen in gijzeling tijdens een open huis en verdwijnt ineens. De onthutste politie moet uit zien te vissen wat er is gebeurd.

Queer Eye (seizoen 6): Leg de zakdoekjes maar klaar! Deze gloednieuwe 'Fab Five' komen met hippe tips, emotioneel geladen make-overs en oprechte ontboezemingen die allerlei gevoelens losmaken.

Stay Close: Een nieuw Harlan Coben-mysterie met de kenmerkende blend van intriges, drama en geheimen.

Cobra Kai (seizoen 4): Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de 'Karate Kid'-films.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen