Alles gaat naar de hel in 'Legends of Tomorrow'

Alles gaat naar de hel in 'Legends of Tomorrow'

Legends of Tomorrow gaat een unieke nieuwe richting op in 't nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 1 januari 2022 om 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Op 19 januari keert DC's Legends of Tomorrow terug met nieuwe afleveringen. De Legends krijgen een gloednieuwe aflevering die tijdreizen, de hel én reality televisie met elkaar vermengt.
Het lijkt erop dat de nieuwe aflevering heel opwindend gaat worden. Er komt namelijk liefde bij, het team krijgt een tijdmachine en de grote slechterik wordt onthuld. In de aflevering blijkt de crew specifiek naar de hel te springen, nadat ze de grens tussen de hel en het landhuis van Constantine verbroken hebben.

DC's Legends of Tomorrow-synopsis
Dat blijkt allemaal uit een synopsis die The CW heeft vrijgegeven voor de Arrowverse-serie.

EMOTIES LOPEN HOOG OP - Als Gideon met de tijdmachine de Manor Dimension in springt, belandt de heks in de hel. Astra realiseert zich dat een verdoemde crew van een realityshow uit de jaren negentig bovendien voor chaos zorgt. Wat de Legends niet weten, is dat de crew de emoties hoog op laat lopen. Sara en Ava delen hun werkelijke gevoelens over hun rollen als co-kapiteins. Behrad zoekt advies van Astra over Nate en Zari, maar komt erachter dat zijn verleden voorop wordt gesteld. Ondertussen worden de meningen van Gideon genegeerd en komt haar relatie met Gary onder druk te staan.

De aflevering is geregisseerd door Eric Dean Seaton op basis van een scenario van James Eagan & Emily Cheever. DC's Legends of Tomorrow binge je op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Arrowverse

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws