Eric McCormack gaat rol spelen in 'Studio City'

'Will & Grace'- ster gaat een drugsdealer spelen.

Michelle Iwema, 14-02-2015 13:00

Will & Grace- acteur Eric McCormack gaat volgens Variety de hoofdrol spelen in de pilot van de nieuwe serie Studio City. Hij zal een drugsdealer spelen, die veel celebs als klanten heeft en de serie wordt omschreven als een soort kruising tussen The O.C en Shameless.
Sanaa Hamri zal de afleveringen regisseren en de productie is in handen van Krista Vernoff, Andrew Stearns and John Wells. Zij produceerden eerder Shameless.

Het verhaal is geïnspireerd op de ervaringen van Vernoff en volgt een meisje dat opgroeit bij haar singer-songwriter vader, die zijn droom om door te breken als muzikant combineert met celebs voorzien van drugs. Dit levert chaotische taferelen op.

McCormack won in 2001 een Emmy voor zijn rol in Will & Grace en was daarna te zien in Perception. Afgelopen november werd bekend gemaakt dat er geen vierde seizoen zou komen van deze serie, waarin McCormack te zien was naast Rachel Leigh- Cook. De laatste aflevering van Perception zal volgende week in Amerika worden uitgezonden. Wanneer de pilot van Studio City op de buis komt, is nog niet bekend gemaakt.

Bron: Variety

Lees meer over: Eric McCormack, Will and Grace, Perception, Studio City, einde Perception, pilot, Rachel Leigh Cook, drugs, drugsdealer, celeb drugs, Shameless, The OC

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in