search

Ons nieuws van zaterdag 14 februari 2015

Nieuwe teaser 'Orphan Black' seizoen 3
Series / Trailer

Nieuwe teaser 'Orphan Black' seizoen 3

De nieuwe jaargang gaat op 18 april 2015 in première.



Het derde seizoen van de sciencefiction-/dramaserie Orphan Black gaat over ruim twee maanden in première bij BBC America. Om je alvast een beetje op te warmen heeft het kanaal een nieuwe teaser online gezet. De nieuwe jaargang zal uit tien nieuwe afleveringen bestaan.

Dit derde seizoen gaat van start direct na de gebeurtenissen aan het einde van het tweede seizoen. Er is een nieuwe kloon in beweging gezet en dat zorgt voor de nodige chaos. Uiteraard speelt Tatiana Maslany wederom de hoofdrol van Sarah Manning.

Seizoen 3 gaat op 18 april 2015 in première.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vierde seizoen 'Banshee' in 2016
Series / Nieuws

Vierde seizoen 'Banshee' in 2016

De misdaadserie van Cinemax komt met acht splinternieuwe afleveringen.

Cinemax heeft aangekondigd dat de misdaadserie Banshee een vierde seizoen zal krijgen. Het gaat om acht splinternieuwe afleveringen die ergens in 2016 zullen worden uitgezonden. De opnames vinden plaats in Pittsburgh, Pennsylvania.

De met een Emmy bekroonde show bevindt zich momenteel nog in het derde seizoen. Antony Starr speelt Lucas Hood, een ex-misdadiger en meesterdief die de identiteit van een vermoorde sheriff aanneemt om zijn criminele activiteiten te kunnen voortzetten. Zijn verleden lijkt hem echter in te halen.

Banshee, een bedenksel van Jonathan Tropper en David Schickler, bevat verder rollen voor o.a. Ivana Milicevic, Ulrich Thomsen, Frankie Faison en Hoon Lee.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eric McCormack gaat rol spelen in 'Studio City'
Series / Nieuws

Eric McCormack gaat rol spelen in 'Studio City'

'Will & Grace'- ster gaat een drugsdealer spelen.

- acteur Eric McCormack gaat volgens Variety de hoofdrol spelen in de pilot van de nieuwe serie Studio City. Hij zal een drugsdealer spelen, die veel celebs als klanten heeft en de serie wordt omschreven als een soort kruising tussen The O.C en Shameless.

Sanaa Hamri zal de afleveringen regisseren en de productie is in handen van Krista Vernoff, Andrew Stearns and John Wells. Zij produceerden eerder Shameless.

Het verhaal is geïnspireerd op de ervaringen van Vernoff en volgt een meisje dat opgroeit bij haar singer-songwriter vader, die zijn droom om door te breken als muzikant combineert met celebs voorzien van drugs. Dit levert chaotische taferelen op.

McCormack won in 2001 een Emmy voor zijn rol in Will & Grace en was daarna te zien in Perception. Afgelopen november werd bekend gemaakt dat er geen vierde seizoen zou komen van deze serie, waarin McCormack te zien was naast Rachel Leigh- Cook. De laatste aflevering van Perception zal volgende week in Amerika worden uitgezonden. Wanneer de pilot van Studio City op de buis komt, is nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.