search
Netflix verliest twee grote topseries

Netflix verliest twee grote topseries

Spartacus en Black Sails worden allebei van de site gehaald, helaas!

Jim Pedd
Netflix krijgt weer een flinke klap te verduren deze maand. De streamingdienst ziet namelijk twee grote series verdwijnen. Gelukkig kunnen we ze hier in Nederland blijven bingen, maar dan op een andere streamingdienst.

De twee meest bekende series waar we in januari afscheid van moeten nemen zijn Black Sails en Spartacus. Dat meldt de website Netflix Nederland op basis van het verwijderalarm van Netflix. De twee series verhuizen naar Disney+. Als je daar een abonnement op hebt, kan je de series dus gewoon blijven streamen.

Black Sails en Spartacus
Vanaf 29 januari verliest Netflix de rechten op Black Sails. Twee dagen later, op 31 januari, volgt Spartacus. Hieronder de omschrijvingen van de twee series:

Black Sails (1 seizoen): De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.

Spartacus (seizoen 1-4): Een Thracische man is veroordeeld tot een wrede dood in de arena. Daar overleeft hij zijn beulen en wordt hij herboren als de als slaaf verkochte gladiator Spartacus.

Aanbevolen artikelen