search
Laatste afleveringen 'Attack on Titan' krijgen nieuwe intro
Series / Nieuws

Laatste afleveringen 'Attack on Titan' krijgen nieuwe intro

Alle voorgaande seizoenen van de iconische anime-serie hadden een ander(e) intro-lied en -animatie.

Attack on Titan geldt de laatste jaren als de grootste anime-serie ter wereld. Logisch dan ook dat miljoenen fans uitkijken naar wat de makers in petto hebben voor de allerlaatste afleveringen, die vanaf eind deze week zullen verschijnen.

Volgens verschillende fanpagina's gaat de laatste reeks afleveringen, net als bij vorige seizoenen het geval was, een gloednieuwe intro krijgen. Dat houdt in dat er zowel een nieuwe animatie voor de intro wordt gemaakt, maar ook een nieuw themalied.

De Rumbling komt eraan
Volgens de geruchten zou de band SiM zijn ingehuurd voor het themalied. De single draagt de titel The Rumbling, wat fans van de manga ongetwijfeld blij zal maken. Deze 'Rumbling' heeft namelijk een belangrijke rol in de laatste delen uit de mangareeks, en belooft de basis te leggen voor een wild avontuur.

Voor degenen die SiM niet kennen: de band is geen vreemde in de wereld van anime. Zo zorgden ze voor het openingslied van Shingeki no Bahamut en keerden ze in 2017 terug voor nog een liedje. SiM is ook verantwoordelijk geweest voor liedjes behorende bij PlayStation-games als Crows: Burning Edge.

Komend weekend zullen we weten hoe het uiteindelijke themalied van seizoen 4.2 van Attack on Titan zal klinken!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen