search
Geen bekende Amerikanen als zombies in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Geen bekende Amerikanen als zombies in 'The Walking Dead'

De beroemdheden staan blijkbaar in de rij om een zombie-cameo te krijgen.

Er lijkt wel een oneindige voorraad van zombies te zijn in AMC-serie The Walking Dead. Die zombies worden allemaal gespeeld door figuranten, maar blijkbaar zijn er genoeg beroemdheden die graag als zombie een cameo willen maken in de show. Dit blijkt uit een artikel van E! Online. Daar valt te lezen dat Gotham-ster Ben McKenzie maar al te graag een zombie wil spelen in de serie.


Uitvoerend producent Gale Anne Hurd liet weten dat McKenzie niet de enige beroemdheid is die dit voorgesteld heeft. "Dat zijn er al zoveel geweest," begon Hurd. "Maar de waarheid is, als we dat gaan doen, dan beginnen mensen te roepen, 'Hey, zoek mij! Ik was een walker in The Walking Dead!' En dat leidt af van wat we denken dat een verhaal voortgedreven door de personages is, waarin de walkers niet de focus zouden moeten krijgen."

The Walking Dead is op dit moment toe aan zijn vijfde seizoen. Afleveringen worden in de Verenigde Staten op zondag uitgezonden op AMC en zijn op maandagen te zien op Fox, in Nederland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen