Nieuwe sterfgevallen 'Game of Thrones'

Nieuwe sterfgevallen Game of Thrones

Mensen die in de boeken nog leven, zullen nu in de serie gaan sneuvelen.

Jim Pedd, 17 februari 2015 om 10:08

Mocht je George R.R. Martins A Song of Ice and Fire gelezen hebben en met een gerust hart uit te kijken naar het vijfde seizoen van Game of Thrones, moeten we iets van die gerustheid wegnemen. De schrijver vertelde tijdens de Writers Guild West Awards, dat de serie van D.B. Weiss en David Benioff nu nog meer gaat afwijken van de boeken.
”Mensen gaan sterven, die in de boeken niet sterven,” begon Martin te vertellen. ”Dus zelfs de lezers van de boeken zullen niet vrolijk zijn. Iedereen moet goed opletten. David en D.B. zijn nog bloeddorstiger dan ik dat ben.”

Dat de serie afwijkt van de boeken, is natuurlijk niets nieuws. Het is al eerder gebeurd dat personages die in de boeken nog springlevend zijn, overlijden, maar dat was nooit met belangrijke personages gebeurd. Nu zou dat weleens toch zo kunnen zijn, iets wat ingezet werd in de laatste aflevering van het vierde seizoen.

Overigens werd Martin ook gevraagd naar hoeveel seizoenen er zullen komen volgens hem. ”Niets is zeker,” antwoordde hij daarop. ”Dit is het vijfde seizoen en afgelopen jaar pikte HBO het zesde seizoen ook op. We krijgen misschien een zevende, achtste of negende, niemand die het weet. Ze vernieuwen de show één of twee seizoenen per keer. Dus nadat we het zesde seizoen gemaakt hebben, krijgen we misschien nog een vernieuwing voor het zevende en achtste. Het hangt er maar vanaf.”


Bron: Showbizz 411

Lees meer over: game of thrones, george rr martin, a song of ice and fire, seizoen 5, hbo, sterfgevallen, overlijden, dood, db weiss, david benioff

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws