Het was een knallend drukke week op Prime Video: Dit is allemaal nieuw

Het was een knallend drukke week op Prime Video

Prime Video beleeft wat series betreft echt een topweek met veel nieuwe toevoegingen.

Jim Pedd, 9 januari 2022 12:30

Prime Video had een rustig weekje wat films betreft. Maar als we kijken naar alle series die nieuw zijn toegevoegd, krijgen we toch een iets ander beeld en was het feest. We duiken er meteen in!
The Expanse (S06E06): Wegen kruisen elkaar op Ceres als Drummer en haar vloot arriveren om hulp te bieden. Holden probeert Avasarala te overtuigen om cruciale informatie vrij te geven die mogelijk een ramp kan voorkomen, maar zij heeft ook een verzoek voor hem. Terwijl Amos en Bobbie uitrusten in het station, krijgt Naomi te maken met een moeilijke en langverwachte reünie.

Punky (seizoen 1 en 2): Punky is een gewoon jong meisje. Zij houdt van dansen, haar familie, heeft veel vrienden en het syndroom van Down.

Hungry Bear Tales (seizoen 1): Ned en Mishka zijn twee voedselberen. Zij leren nieuwe recepten en ontdekken hoe leuk het is om te koken.

Desperate Housewives (seizoen 1-8): De onlangs overleden Mary Alice Young introduceert haar vriendinnen.

Cutie Pugs (seizoen 1): Voeg je bij Dee Dee, een vijfjarige en haar vier pug puppies, Penny, Petey, Poppey en Pablo.

Clever Brenda (seizoen 1): Ontmoet Brenda, die ons vertelt over de cyclussen van alles om ons heen, vertelt hoe ons lichaam werkt en waarom bijen belangrijk zijn. Dat en veel meer opwindende feitjes!

The Inbetweeners (seizoen 1-3): Het gaat niet zo goed met Will McKenzie. Zijn ouders zijn net gescheiden en tot overmaat van ramp brengt zijn moeder hem van een chique privéschool naar de zesde klas van de plaatselijke basisschool. Ondanks de dubbele handicap van het nieuwe kind en 'het dragen van een koffer', maakt Will snel nieuwe vrienden, Simon, Neil en Jay. Helaas zijn ze verre van de coolste kinderen op school.

The Good Karma Hospital (seizoen 1-3): De serie volgt de levens en liefdes van een team hardwerkende medici terwijl ze over de rode onverharde wegen reizen naar patiënten die in vijfsterrenresorts of het binnenland verblijven - door weelderige groene jungles - om lokale dorpelingen te helpen. Terug in het ziekenhuis kan letterlijk elk verhaal door de deur lopen - en vaak doet het dat ook.

Fair Trade (1 seizoen): Twee ooit heel idealistische agenten zijn in hun carrière steeds verder buiten de lijntjes beginnen kleuren. Zijn ze nog agenten, of ondertussen eerder criminelen?

Lees meer over: Prime Video, Weekoverzicht

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws