search
Netflix komt met serie die veel fans blij maakt!
Series / Nieuws

Netflix komt met serie die veel fans blij maakt!

Netflix en UCP maken de fans van Scott Pilgrim gelukkig met de animatieserie.

De fans zijn door het dolle na het nieuws dat Netflix aan de slag gaat met een Scott Pilgrim animatieserie gebaseerd op de comics van Oni Press. Netflix maakt de serie met onder meer UCP, bekend van de series The Umbrella Academy en Chucky.

Ook Scott Pilgrim bedenker en tekenaar Bryan Lee O'Malley is betrokken als uitvoerend producent. Het nieuws werd gisteren bekend via The Hollywood Reporter. Lee O'Malley en BenDavid Grabinski zijn schrijvers en uitvoerend producenten en showrunners.

Netflix maakt Scott Pilgrim
Fans reageerden online al met heel wat steunbetuigingen en kijken enorm uit naar de animatieserie. Hieronder een van de reacties, op Twitter vind je er nog veel meer.Ruim tien jaar geleden leverde Edgar Wright (Shaun of the Dead, Baby Driver) nog de live action verfilming Scott Pilgrim vs. The World op met Michael Cera starring als Scott en Mary Elizabeth Winstead als Ramona.

De strip volgt het titelpersonage die in een vriendenband speelt genaamd Sex Bob-omb. Hij wordt verliefd op een meisje genaamd Ramona Flowers. Voordat ze een relatie kunnen beginnen, moet Pilgrim de strijd aangaan met Ramona's zeven kwaadaardige ex-vriendjes.

Abel Gongora is aangesteld om de animatiereeks te regisseren. Uiteraard moet het geheel nog van start gaan, dus verwacht de animatieserie niet eerder dan 2023 op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen