search
Jeremy Clarkson's Amazon-serie loopt tegen problemen aan
Series / Nieuws

Jeremy Clarkson's Amazon-serie loopt tegen problemen aan

Clarkson's Farm loopt tegen de grenzen van wat mag in 't dorpje Chadlington aan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jeremy Clarkson maakt een zeer geslaagde serie voor Prime Video: Clarkson's Farm. Dat doet hij in zijn boerderij Diddly Squat, die erg populair is gebleken in het voorheen rustige dorpje Chadlington, Oxfordshire.

De 61-jarige acteur wilde heel graag een nieuw restaurant aanleggen op de locatie van zijn gigantische boerderij. Maar hoewel hij langsging bij de gemeenteraadscommissie die in Chadlington gaat over dit soort bouwplannen, werden zijn plannen afgewezen.

Veel kritiek
Sinds Clarkson's Farm gemaakt wordt, en mensen weten dat de voormalig Top Gear-ster betrokken is bij de serie, is het een stuk minder rustig in Chadlington.

De host heeft meer dan vijftig objecten geregistreerd bij de gemeente en er komen honderden fans op het dorpje en de geliefde boerderijwinkel van de ster af. Maar dat zorgt voor grote problemen.

Chadlington haalt er natuurlijk voordeel uit in de vorm van toegenomen toerisme. Maar anderen zijn bang dat dit toegenomen toerisme ook zorgt voor problemen. Buren vonden het maar niets dat er een restaurant bij moest komen, hoewel Clarkson het gewoon "diversificatie" vond.

Na een lange raadsvergadering werd besloten Clarkson's verzoek af te wijzen.

Clarkson's Farm zie je op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen