Amazon-hit 'Clarkson's Farm' brengt volgend jaar nog meer plezier

Clarkson's Farm brengt nog meer plezier

De hilarische serie Clarkson's Farm met Jeremy Clarkson in de hoofdrol keert terug.

Jim Pedd, 22 juli 2021 om 08:34

Amazon Prime Video laat weten dat Clarkson's Farm een tweede seizoen krijgt. De serie is sinds deze maand exclusief te zien op Prime Video en blijkt een groot succes.
De serie kijkt naar de Diddly Squat Farm, die overgenomen is door Jeremy Clarkson. Jeremy streeft naar diversifiëren, het uitbreiden van zijn beperkte agrarische kennis onder het toeziend oog van zijn no-nonsense team, bestaande uit tractorbestuurder Kaleb, Gerald, adviseur 'Cheerful' Charlie, Jeremy's wederhelft Lisa en nog veel meer.

Tweede seizoen
Seizoen 2 belooft meer humor, triomfen en beproevingen, en natuurlijk meer boerenmisstappen, als we Jeremy & co volgen op hun landbouw avontuur.

"Ik ben erg blij dat iedereen weer wat tijd kan doorbrengen met ‘Cheerful’ Charlie, Gerald, Lisa en natuurlijk, Kaleb. We zijn zo'n gelukkig team,'' zegt Jeremy Clarkson in een statement over het tweede seizoen.

In het eerste volgen we het slopende en bij vlagen heel hilarische jaar uit het leven van Jeremy Clarkson als boer. Hij kampt met het slechtste landbouwweer in decennia, ongehoorzame dieren, niet-reagerende gewassen en een onverwachte pandemie.
Lees meer over: Clarksons Farm, Jeremy Clarkson, Amazon, Amazon Prime Video

Populair nieuws