'The Morning Show' krijgt officieel een derde seizoen

'The Morning Show' krijgt officieel derde seizoen

Het zat er al even aan te komen, maar nu pas kwam er officiële bevestiging uit het kamp van Apple...

Geoffrey Ketels, 11-01-2022 16:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eerder waren er reeds stevige indicaties dat The Morning Show van Apple een derde seizoen zou krijgen. Officiële bevestiging bleef echter tot dusver uit. Daar is nu eindelijk verandering in gekomen.
De hitserie The Morning Show kan wereldwijd rekenen op ongelofelijk veel aandacht. Dat is ongetwijfeld grotendeels te danken aan de aanwezigheid van Jennifer Aniston en Reese Witherspoon die deel uitmaken van de cast en crew.

Ondertussen raakte bekend dat er door Apple TV+ een meerjarige deal werd gesloten met WGA Award-winnaar Charlotte Stoudt. Zij is dan ook als showrunner betrokken bij het derde seizoen van de reeks.

Steeds sterker
In de aankondiging van het derde seizoen van de serie stond het volgende te lezen:

Het was bijzonder opwindend om te aanschouwen hoe The Morning Show de voorbije twee seizoenen steeds sterker is geworden. Er werden dan ook heel wat boeiende verhaallijnen onderzocht die resoneren met het publiek dat zich over de hele wereld bevindt. We kijken er nu al naar uit wat Charlotte allemaal nog voor ons in petto heeft met het derde seizoen van de reeks."

De eerste twee seizoenen zijn momenteel uiteraard nog te bekijken op Apple TV+. Wanneer het derde seizoen precies zal verschijnen is nog niet bekend.

Lees meer over: The Morning Show, serie, series, Apple, Apple TV

Populair nieuws