Toffe 'Hell or High Water' wordt nu ook een serie

Toffe 'Hell or High Water' wordt nu ook een serie

De behoorlijk toffe film Hell or High Water wordt nu ook een serie.

Jim Pedd, 12 januari 2022 om 06:00

Fox heeft bevestigd dat er gewerkt wordt aan een verfilming van de Oscar-genomineerde film Hell or High Water uit 2016. Het gaat om een televisieserie die snel te zien moet zijn.
Hell or High Water werd geregisseerd door David Mackenzie en geschreven is door Taylor Sheridan. Het verhaal van de film volgde twee broers, gespeeld door Chris Pine en Ben Foster, die besluiten meerdere banken te overvallen die allemaal op het punt staan hun familieboerderij failliet te laten gaan. En dat terwijl ze achtervolgd worden door twee Texas Rangers.

Hell or High Water-serie
Variety meldt dat de serie ontwikkeld wordt door Fox Entertainment.

De bedoeling is om Hell or High Water afleveringen van elk een uur te geven. De producenten van de film, Sidney Kimmel, John Penotti, Carla Hacken, Gigi Pritzker, Rachel Shane, en Julie Yorn zijn betrokken als producenten bij de serie. Verder schrijft Jessica Mecklenburg aan de pilot.

Fox kwam ook al met een synopsis voor Hell or High Water. Die luidt als volgt:

"Als een meedogenloze olietycoon probeert een ranching gemeenschap in West Texas te plunderen, ontwijken twee lokale broers een Texas Rangers en strijden ze om te behouden wat van hen is: bankoverval na bankoverval, wat de gevolgen ook zijn."

We weten niet wanneer en waar Hell or High Water te zien moet zijn.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Hell or High Water, serie

Populair nieuws