Veelbelovende Netflix-serie gecanceld na slechts 2 seizoenen

Netflix-serie gecanceld na slechts 2 seizoenen

Het tweede seizoen van de reeks verscheen nog maar net in november op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 14 januari 2022 om 17:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft bekend gemaakt dat haar komische serie Gentefied geen vervolg meer krijgt. Daarmee strand de reeks op slechts twee seizoenen.
In de serie Gentefied hebben we kennis gemaakt met de Mexicaans-Amerikaanse familie Morales. In het bijzonder volgden we de levens van de drie Mexicaanse neefjes in Boyle Heights. Het doel van de neefjes? De tacowinkel van hun grootvader redden.

Geen derde seizoen
Netflix heeft tot dusver geen officiële reden bekend gemaakt waarom er geen derde seizoen zal verschijnen. In het merendeel van de gevallen is echter een gebrekkige populariteit de reden. De verwachting is dan ook dat het tweede seizoen onvoldoende kijkers heeft aangetrokken om een vervolg te rechtvaardigen.

Het tweede seizoen van de reeks werd in november vorig jaar toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Nochtans slaagde ze er in om meer dan degelijke scores te realiseren. Op de gespecialiseerde website IMDB heeft de reeks dan ook een score van een aardige 7,5/10 weten neer te zetten.

Wie de eerste twee seizoenen van Gentefied graag nog zou willen bekijken kan daar uiteraard nog altijd voor terecht op streamingdienst Netflix.

Lees meer over: Netflix, serie, series, Gentefied

Populair nieuws