Gaat het immens populaire 'Outlander' stoppen?

Outlander zou met z'n achtste seizoen en een reis van tien jaar kunnen eindigen.

Jim Pedd, 14 januari 2022 18:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Outlander-actrice Caitriona Balfe vertelt tijdens een interview dat ze er niet zeker van is of de populaire televisieserie ook een achtste seizoen krijgt.
De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Diana Gabaldon en ontwikkeld door Ronald D. Moore. Centraal staat het verhaal van een Engelse zuster die op mysterieuze wijze van 1945 terecht komt in het jaar 1743. Een andere hoofdrol is voor Sam Heughan.

Outlander-einde?
Outlander werd in 2014 gelanceerd en snel erg populair. Elk seizoen baseert zich ruwweg op een boek van Gabaldon. Verder wacht de kijker op dit moment in spanning op de start van het zesde seizoen in de maand maart.

Daarna verwachten we nog een zevende seizoen, maar hoe het daarna gaat? Deadline vroeg Gabaldon naar de mogelijkheid om door te gaan, waarop ze zei: "Ik weet niet wat er gaat gebeuren".

Wel is het zevende seizoen bevestigd volgens haar en dat vindt ze fantastisch. "Dat is het enige dat tot nu toe besteld is. We zouden dan tien jaar bezig zijn. We hebben allemaal het gevoel dat we enorm geluk hebben dat we zo ver gekomen zijn. Wie weet wat er daarna gebeurt."

Outlander zie je nu op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Outlander, Starz, Catriona Balfe, Sam Heughan, Ronald D Moore

Informatie over de serie: Outlander

Populair nieuws