'Outlander' seizoen 6 is meteen gruwelijk schokkend

Outlander seizoen 6 is meteen gruwelijk schokkend

De serie Outlander pikt de draad direct na het einde van seizoen 5 op.

Jim Pedd, 13 januari 2022 19:32

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Outlander-actrice Sophie Skelton vertelt hoe het zesde seizoen van de serie de brute aanval in de finale van het vijfde seizoen oppikt.
De historische dramaserie ging in 2014 van start op televisiezender Starz. De boel startte met hoge kijkcijfers en een positieve ontvangst. De serie speelde zich in eerste instantie af in het jaar 1945 en volgt Claire Randall, een verpleegster in de Tweede Wereldoorlog die op mysterieuze wijze terecht komt in het Schotland van 1743. In de serie speelt Skelton de rol van Brianna Fraser.

Outlander seizoen 6
De finale van het vijfde seizoen van Outlander liet een gewelddadige aanval op Claire zien, nadat zijn ontvoerd werd door Lionel Brown en zijn mensen. Haar marteling door Brown werd vertoond, en hij liet vervolgens de rest van de bende binnen. Wat daarna gebeurde weten we nog niet.

Maar duidelijk is dat Claire het enorm zwaar heeft gehad en dat de aanval op haar een gruwelijk moment was voor fans om naar te kijken. Velen vragen zich dan ook af hoe het verder zal gaan met Claire en hoe ze hiervan gaat herstellen.

"Seizoen 6 pikt de draad echt op een persoonlijke manier op voor Brianna, die heel nauw op haar moeder zal willen letten. Maar niet op een manier zodat ze zich verstikt voelt door de zorg van Brianna. Maar zij voelt veel empathie voor wat Claire mee moet maken, en ze herkent dan ook de kleinste tekens die andere mensen niet zullen zien."

Outlander zie je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Outlander, Starz, Catriona Balfe, Sam Heughan, Ronald D Moore

Informatie over de serie: Outlander

Populair nieuws