Nieuw op Netflix: Nieuwe verboden liefdes in 'Too Hot to Handle' seizoen 3

Nieuw op Netflix: 'Too Hot to Handle' seizoen 3

Het prijzengeld dat de deelnemers kunnen winnen werd alvast verdubbeld...

Geoffrey Ketels, 17 januari 2022 om 15:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eén van de toch wel meest bijzondere datingprogramma's is helemaal terug van weggeweest. Deze week is op streamingdienst Netflix namelijk het derde seizoen te bekijken van Too Hot to Handle.
Het concept van deze datingshow is toch net wat anders wanneer we het gaan vergelijken met bijvoorbeeld Temptation Island of Love Island. Het is namelijk zo dat de vrijgezellen in deze reeks zo weinig mogelijk en al liefst helemaal geen lichamelijk contact met elkaar mogen hebben... althans niet wanneer er een seksuele lading aan verbonden is.

200.000 euro prijzengeld
In de eerste twee seizoenen konden we zien hoe deelnemers aan het programma kans maakten op een riante prijzenpot van 100.000 euro. Dat bedrag bleek voor de productie echter nog niet indrukwekkend genoeg. Voor het derde seizoen werd er dan ook voor gekozen om dit bedrag zomaar even te verdubbelen. Dit betekent dat er deze keer een slordige 200.000 euro op het spel staat!

Bovenstaande klinkt natuurlijk fantastisch, maar toch is er een keerzijde aan de medaille. Niet alleen het prijzengeld is namelijk verdubbeld, dat geldt ook voor de boetes waar de deelnemers mee geconfronteerd kunnen worden. Spanning verzekerd!

Het derde seizoen van Too Hot to Handle is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf komende woensdag 19 januari 2022.


Lees meer over: Too Hot to Handle, serie, series, Netflix

Populair nieuws