Veelbelovende trailer van gloednieuwe misdaadserie 'In from the Cold'

Netflix lanceert trailer 'In from the Cold'

De gloednieuwe misdaadserie moet als het goed gaat eind deze maand op Netflix te bekijken zijn...

Geoffrey Ketels, 17 januari 2022 om 14:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eerder werden door streamingdienst Netflix reeds enkele foto's de wereld ingestuurd van de aankomende misdaadserie In from the Cold. Nu is ook de eerste trailer verschenen van de reeks die aan het einde van deze maand zal verschijnen op 's werelds grootste streamingdienst.
Voor de aankondiging van In from the Cold moeten we alweer twee jaar terug gaan in de tijd. De opnames moesten eigenlijk zowat meteen na de aankondiging van start gaan. Echter heeft de inmiddels wel bekende pandemie daar een aardige stok voor gestoken. De productie werd tijdelijk on-hold gezet waardoor de opnames slechts na een jaar konden worden afgerond.

Spion
In de serie In from the Cold volgen we Jenny Franklin. Zij is een alleenstaande moeder die in een vorig leven actief is geweest als spion voor de Russische geheime dienst. Dat geheim ligt echter nu dankzij de CIA op straat met alle gevolgen en vooral risico's van dien.

Een reeks moorden die worden gepleegd door een persoon die Jenny claimt te zijn zorgt ervoor dat de alleenstaande moeder haar oude job terug moet opnemen.

Het eerste seizoen van In from the Cold is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 28 januari 2022. De onderstaande trailer geeft je alvast een aardig voorsmaakje!


Lees meer over: In from the Cold, serie, series, Netflix

Populair nieuws