search
Eerste trailer Netflix-serie 'Richie Rich'
Series / Trailer

Eerste trailer Netflix-serie 'Richie Rich'

Gebaseerd op het gelijknamige klassieke tekenfilmfiguur.



Netflix heeft het klassieke tekenfilmfiguur Richie Rich in een nieuw jasje gestoken voor een nieuwe live-action, per aflevering half uur durende comedy-serie. Vandaag hebben we de eerste trailer voor jullie, die hierboven is te bekijken! Richie Rich zal vanaf 20 februari 2015 exclusief te zien zijn voor Netflix-leden in Amerika, Canada en Latijns-Amerika. Wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn, is nog onbekend.

Richie Rich is een serie over het rijkste jongetje ter wereld. Nadat hij een triljoen dollar verdient door een coole nieuwe groene technologie te ontwikkelen, verhuist Richie naar een enorm landhuis, waar hij begint aan het gaafste leven ooit. In de serie, die bestaat uit 21 afleveringen, zien we hoe Richie avonturen beleeft. Zo gaat hij op ontdekkingsreis naar Antarctica, maakt hij een film met zijn vrienden en ontmoet hij beroemdheden.

De hoofdrollen in Richie Rich worden gespeeld door Jake Brennan (Dark Skies), Joshua Carlon, Jenna Ortega, Lauren Taylor, Kiff VandenHeuvel (Star Trek Into Darkness) en Brooke Wexler.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen