Nieuw op Netflix: De Italiaanse misdaadserie 'Incastrati'

Nu op Netflix: De Italiaanse serie 'Incastrati'

Alle afleveringen van de komische misdaadserie zijn vanaf nu te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels, 27 januari 2022 om 18:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een meeslepende misdaadserie met een komische ondertoon. Dat is precies wat je kan verwachten van de gloednieuwe Italiaanse reeks Incastrati die vanaf vandaag te bekijken is op streamingdienst Netflix.
In de serie Incastrati maken we kennis met twee behoorlijk klunzige technici. Terwijl ze gewoon aan het werk zijn stuiten ze plots op een plaats delict. Het spreekt voor zich dat de beide mannen zich een ongeluk schrikken. Vervolgens blijkt er maar één ding op te zitten, namelijk zo onverdacht mogelijk lijken. Echter, wat ze ook doen, uiteindelijk maken de twee zich alleen maar meer verdacht.

Komisch duo
De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor de Italiaanse acteurs Salvatore Ficarra en Valentino Picone. Het is best mogelijk dat je deze beide namen al eens eerder samen aan het werk hebt gezien. In het verleden waren ze namelijk beiden betrokken bij het tv-programma Striscia la notizia.

De eerste reacties die de serie krijgt zijn enigszins gemengd. Dat geldt ook voor de scores. Op de gespecialiseerde website IMDB is er bijvoorbeeld sprake van een score van 6,9/10.

Ben jij wel benieuwd naar wat deze komische misdaadserie allemaal voor jou in petto heeft? Dan kan je vanaf nu alle afleveringen bekijken op streamingdienst Netflix!


Lees meer over: Incastrati, serie, series, Netflix, misdaadserie, misdaadseries

Populair nieuws