Nieuw op Netflix: 'Chosen' van de makers van 'The Rain'

Netflix: 'Chosen' van de makers van 'The Rain'

Het kleine Deense stadje Middelbo blijkt al snel een zeer groot geheim te hebben...

Geoffrey Ketels, 27 januari 2022 om 16:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het leven in het kleine Deense stadje Middelbo lijkt altijd wel zijn gewone gangetje te gaan. Er lijkt dan ook niet zoveel bijzonders te zijn aan dit slaperige stadje... tot een zeventienjarig meisje plots een belangrijk geheim blijkt bloot te leggen...
De serie Chosen vertelt het verhaal van een meisje van 17 jaar dat leeft in het kleine Deense stadje Middelbo. Op het eerste zicht zijn er eigenlijk maar weinig zaken die dit stadje uniek maken. Toch heeft er zich in het verleden een belangrijke gebeurtenis afgespeeld.

17 jaar geleden zou er namelijk een meteoor in de atmosfeer terecht zijn gekomen die zou zijn neergestort in het stadje. Al snel komt Emma er echter achter dat het hele verhaal verzonnen is. Dit leidt tot het blootleggen van een gevaarlijke en eigenlijk ook ongelofelijke waarheid over het stadje.

Hoge verwachtingen
De verwachtingen voor nieuwe Scandinavische series willen in de praktijk wel eens vaak hooggespannen zijn. Dat is nu niet anders. Dit is het gevolg van verschillende redenen. Eén van de belangrijkste redenen is terug te vinden in het feit dat de reeks afkomstig is van dezelfde makers als The Rain.

Voor hoofdrolspeelster Malaika Mosendane die de rol van Emma vertolkt geldt dat ze eerder ook al te zien was in twee afleveringen van The Sommerdahl Murders.

De serie Chosen is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Chosen, The Rain, serie, series, Netflix

Populair nieuws