3 gigantische kijkcijferkanonnen op Disney+ om direct te bingen

3 kijkcijferkanonnen op Disney+ om nu te kijken

Sterke series die je op Disney+ kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Bram de Groot, 28 januari 2022 om 12:31

Hieronder tips voor drie uiteenlopende series die zeer goed bekeken worden op Disney+. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!
24 | Bing nu! | 9 seizoenen
Kiefer Sutherland vertolkt de rol van Jack Bauer in deze unieke televisieserie, waarin het hele seizoen in één dag plaatsvindt, met elk van de 24 afleveringen als één uur van de dag. Er zijn ook rollen voor Leslie Hope, Sarah Clarke, Elisha Cuthbert en Dennis Haysbert. Ook 24: Legacy, met slechts een seizoen staat op Disney+.


Sons of Anarchy | Bing nu! | 7 seizoenen
Sons of Anarchy is een snelle dramaserie met duistere komische ondertonen, over een notoire motorclub die hun kleine stad wil beschermen tegen opdringerige drugsdealers, bedrijfsontwikkelaars en overijverige wetshandhavers. De club is evenzeer vastbesloten om hun meedogenloze en illegaal bloeiende wapenhandel te beschermen. Charlie Hunam staat bekend als Jackson 'Jax' Teller, een man wiens liefde voor het broederschap op de proef wordt gesteld door zijn groeiende bezorgdheid over de wetteloosheid ervan. Katey Sagal speelt Gemma Teller Morrow, Jax' moeder, die samen met Ron Perlman als Clarance 'Clay' Morrow, Jax' stiefvader en MC-voorzitter, haar eigen duistere visie op de club heeft.


Lost | Bing nu! | 6 seizoenen
De overlevenden van een vliegtuigcrash moeten samenwerken om te kunnen overleven op een ogenschijnlijk onbewoond eiland. De serie staat in zijn geheel op de streamingdienst en je ziet rollen van onder meer Naveen Andrews, Emilie de Ravin, Matthew Fox, Jorge Garcia, Maggie Grace en Josh Holloway.


Lees meer over: Sons of Anarchy, 24, Disney, Lost

Populair nieuws