search

Ons nieuws van vrijdag 28 januari 2022

Fanfavoriete serie is nu pas beter bekeken dan 'The Witcher'
Series / Nieuws

Fanfavoriete serie is nu pas beter bekeken dan 'The Witcher'

The Witcher is eindelijk van de troon gestoten door Cobra Kai en dat duurde dus wel even.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De afgelopen paar weken domineerde The Witcher met zijn tweede seizoen de toplijsten van Netflix. Maar die overheersing is niet te zien in 2022.

Nielsen heeft dan eindelijk de streamingcijfers voor de week van 27 december tot en met 2 januari bekend gemaakt. Uit die lijst blijkt dat The Witcher niet langer de meest bekeken serie is en dat 'ie van de troon gestoten is door nog een populaire Netflix-serie: Cobra Kai. Die ging van start met zijn vierde seizoen.

Goed bekeken
Het vierde seizoen van Cobra Kai was op oudejaarsdag op Netflix te zien en werd meteen enorm goed bekeken. Nielsen meldt dat kijkers zo'n 2,4 miljard minuten keken naar hun favoriete serie op Netflix.

Dat is een behoorlijk knappe prestatie, want Cobra Kai was slechts drie dagen van die week te zien.

Voor The Witcher geldt dat de serie nog altijd goed bekeken is: iets meer dan 1,8 miljard minuten in die week. Verder zie je dat Netflix Originals als Emily in Paris, Queer Eye, Lost in Space, Stay Close en The Great British Baking Show ook in de top tien eindigden.

De serie The Wheel of Time stond op plaats vier en was de enige van Prime Video in de toplijst. Voor Disney+ deden The Book of Boba Fett en Hawkeye mee.

Cobra Kai seizoen 1 tot en met 4 zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Book of Boba Fett' krijgt dan eindelijk een rating op RottenTomatoes
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett' krijgt dan eindelijk een rating op RottenTomatoes

Is de serie The Book of Boba Fett goed genoeg ontvangen om het label 'fresh' te krijgen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Book of Boba Fett heeft eindelijk een rating gekregen op Rotten Tomatoes. De site heeft de serie eindelijk het stempel 'certified fresh' toegekend. Fans zijn er natuurlijk erg blij mee!

De start van de serie The Book of Boba Fett was een beetje een aparte. De Disney+ serie bleek bijzonder traag en kende een wat meanderend plot dat fans niet echt kon bekoren. Maar met aflevering 5 is de serie enorm grootser dan ooit.

The Book of Boba Fett-ontvangst
De serie blijkt nu op Rotten Tomatoes eindelijk echt goed te scoren. Op de website, waar recensies verzameld worden, scoort de serie 86%, waarmee hij 'certified fresh' is. Een stempel dat wat fans betreft nu al helemaal zal passen.

Boba Fett had als personage natuurlijk al een groot bereik en heel wat fans. Zijn verschijning in het tweede seizoen van The Mandalorian maakte heel wat mensen enorm blij en nu is Mando in zijn serie te zien.

De laatste twee afleveringen van The Book of Boba Fett zullen vermoedelijk ook behoorlijk groots en opwindend worden.

The Book of Boba Fett zie je nu op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Serie van 'Matrix'-regisseur al na twee seizoenen gecanceld
Series / Nieuws

Serie van 'Matrix'-regisseur al na twee seizoenen gecanceld

Work in Progress van bedenker en schrijver Lilly Wachowski stopt ermee.

Op dit moment draait van regisseur Lilly Wachowski de film The Matrix Resurrections in de wereldwijde bioscoopzalen. Maar Wachowski zit niet stil, ze werkte ook aan de serie Work in Progress waar al twee seizoenen van zijn verschenen.

Werkte, aangezien de serie nu gecanceld is en dus niet zal terugkeren. Wachowski schreef en produceerde Work in Progress voor de zender Showtime. Die zender heeft nu de stekker uit de komedieserie getrokken.



Work in Progress stopt na twee seizoenen
De mede-bedenker van de Matrix-franchise heeft via sociale media onthuld dat haar originele Showtime-komedieserie Work in Progress is gestopt. Ze bedacht de serie in samenwerking met Abby McEnany.

Abby speelt ook de hoofdrol in Work in Progress als de "45-jarige zelf-geïdentificeerde dikke, queer dyke" Abby, zoals het personage officieel wordt omschreven.

"Vlak voor de feestdagen kreeg ik het uiterst teleurstellende nieuws van de execs van Showtime dat Work in Progress niet voor een derde seizoen zou worden besteld. Het was een grote tegenvaller," aldus Wachowski op Twitter.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze topserie van Netflix ligt nu echt onder vuur
Series / Nieuws

Deze topserie van Netflix ligt nu echt onder vuur

The Queen's Gambit komt waarschijnlijk voor de rechtbank en dat gaat Netflix niet leuk vinden.

Even geleden was de dramaserie The Queen's Gambit een groot succes voor Netflix. De serie met vooral actrice Anya Taylor-Joy gooide ook hoge ogen en won onder meer twee Golden Globes voor Beste miniserie en Beste actrice.

Ondanks dat The Queen's Gambit bedoeld is als een miniserie werd er gesproken over een tweede seizoen. Of die er überhaupt komt is nog maar de vraag, maar een nu goedgekeurde aanklacht zou eventuele plannen op een laag pitje kunnen zetten.

The Queen's Gambit aangeklaagd
Schaakspeler Nona Gaprindashvili klaagde Netflix eerder aan voor 'smaad' en nu heeft een rechter bepaald dat die aanklacht niet wordt afgewezen. De rechtszaak is te wijten aan een verwijzing naar Gaprindashvili in de serie. In een scène die zich afspeelt in 1968 wordt ten onrechte beweerd dat ze "nooit tegen mannen heeft gespeeld" tijdens schaakevenementen.

Gaprindashvili betwistte die zin en onthulde dat ze op dat moment 59 mannelijke concurrenten had ontmoet, en beschouwt de opmerking als "grof seksistisch en kleinerend". Netflix zegt dat de serie "fictie" is en beroept zich op 'First Amendment' en dat ze de Gaprindashvili wilde "erkennen, en niet kleineren."

"Netflix citeert niet, en het Hof is niet op de hoogte dat gevallen waarin beschuldigingen van smaad voor de afbeelding van echte personen in anderszins fictieve werken worden uitgesloten," schreef de U.S. District Judge. "Het feit dat de serie een fictief werk is, isoleert Netflix niet van aansprakelijkheid voor laster als alle elementen van laster anderszins aanwezig zijn."

De kans op een schikking lijkt nu aan de orde, aangezien Netflix verdere negatieve aandacht niet kan gebruiken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stevige beelden op nieuwe topserie van Netflix
Series / Nieuws

Stevige beelden op nieuwe topserie van Netflix

De nieuwe serie All of Us Are Dead staat nu op Netflix.

Het zou zomaar een heerlijke zombieserie kunnen zijn: All of Us Are Dead, een nieuwe stevige Zuid-Koreaanse serie met een hoop geweld en ondode mensen die het gemunt hebben om mensen die hun leven niet aan hen willen verliezen.

Vanaf vandaag staat de zombieserie gebaseerd op webcomic Now at Our School van Joo Dong-geun op de streaming dienst en je ziet hoe een middelbare school ground zero wordt voor een uitbraak van een zombievirus.

Gevangen studenten moeten zich een weg naar buiten vechten. Zo niet, dan veranderen ze in een van de hondsdolle geïnfecteerden.

Stevige beelden uit All of Us Are Dead
Om de release te vieren heeft Netflix Asia nu nieuwe beelden uit de serie online gezet. "You can't kill me. I'm coming for you," valt er op YouTube te lezen bij de beelden.

All of Us Are Dead is niets anders dan zelfbewust. Het is ook best goed uitgevoerd, zelfs als het meer aanvoelt als een oefening dan als een organische creatie," schreef de recensent van San Francisco Chronicle.

De tien afleveringen van het eerste seizoen van Allof Us Are Dead vind je nu online.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deel 2 van 'Ozark' seizoen 4 verschijnt misschien sneller dan je denkt
Series / Featured

Deel 2 van 'Ozark' seizoen 4 verschijnt misschien sneller dan je denkt

Officieel moet het nog onthuld worden, maar deel twee verschijnt mogelijk sneller dan je denkt.

Hoelang zou er tussen deel één en deel twee van het laatste seizoen van Ozark zitten? De misdaadserie trapte het vierde en afrondende seizoen recent af op Netflix. Misschien hoeven we niet eens zo heel lang te wachten.

De eerste zeven afleveringen verschenen op 21 januari en de fans hebben deze waarschijnlijk al gebingewatched. Nu is het wachten op de zeven afrondende afleveringen die invulling moeten gaan geven aan de cliffhanger.

Wanneer verschijnt deel twee van seizoen 4?
Eerder zei Jason Bateman dat de afronding "best snel" zal verschijnen. Nu zijn er reden om te denken dat de laatste afleveringen voor eind mei moeten verschijnen.

Om voor het volledige seizoen in aanmerking te komen voor de gewenste Emmy Awards moet Netflix de afleveringen voor eind mei online hebben gezet. Doet Netflix dat niet, dan zou de serie niet in aanmerking kunnen komen dit jaar.

Uiteraard kan het zijn dat Netflix hier geen rekening mee houdt, maar tussen het tweede deel van seizoen vijf en seizoen zes van Lucifer zat slechts zo'n 3,5 maand. Dus Netflix zou Part 2 van Ozark seizoen vier zomaar in april of mei online kunnen zetten.

De opnames van het complete vierde seizoen werden in oktober 2021 afgerond, dus Netflix hoeft de afleveringen alleen maar af te ronden in de montagekamer, als dat al niet is gedaan. Check de eerste zeven afleveringen van seizoen vier nu op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Magisch mooie zussen in trailer 'Charmed' seizoen 4
Series / Nieuws

Magisch mooie zussen in trailer 'Charmed' seizoen 4

Het vierde seizoen van de rebootserie Charmed is onderweg, bekijk de trailer.

Na de orginele serie Charmed die verscheen van 1998 tot en met 2006 kwam er in 2018 een reboot. In de reboot is geen plaats voor Shannen Doherty, Holly Marie Combs en Alyssa Milano. Toch doet de reboot het erg goed.

Het ondertussen niet meer zo nieuwe drietal wordt gespeeld door Melonie Diaz, Madeleine Mantock Lucy Barrett en Sarah Jeffery en zij duiken binnenkort hun vierde seizoen in. Zij zijn de heksenzussen Macy, Mel en Maggie.

Eerste trailer voor seizoen 4
Nu hebben we de eerste trailer voor hun nieuwste avonturen die starten op 11 maart 2022 op de Amerikaanse zender The CW. De originele serie Charmed met acht seizoenen en de nieuwe serie vind je in Nederland op Videoland.



In Charmed ontdekken na de tragische dood van hun moeder drie zussen tot hun schrik dat ze heksen zijn. Het krachtige drietal moet nu de handen ineen slaan om in een studentenstad bovennatuurlijke gevechten aan te gaan die alle moderne heksen moeten doorstaan: van het verslaan van machtige demonen tot het omverwerpen van het patriarchaat.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' laatste seizoen-trailer: "We eindigen samen"
Series / Trailer

'The Walking Dead' laatste seizoen-trailer: "We eindigen samen"

Seizoen elf-B start volgende maand en Daryl, Maggie, Carol, en Negan gaan tot het uiterste.

Zoals bij iedere grote franchise moet het laatste deel de kroon op het werk zijn. Voor The Walking Dead, een van de best bekeken series ooit, is dat het elfde seizoen. En dat seizoen is opgedeeld in drie kortere reeksen.

Het eerste deel van seizoen elf startte in augustus verleden jaar en op 20 februari keert de serie terug voor seizoen elf-B. De eerste aflevering heet "No Other Way".

Trailer "We eindigen samen"
Hieronder zie je nu een nieuwe social-trailer voor de start van de tweede reeks van acht afleveringen. "Wat we ook tegenkomen of wie we ook hebben verloren. Wat er ook gebeurt, we eindigen samen," zegt een van de personages.

In het "eindspel" van The Walking Dead worden Daryl (Norman Reedus), Maggie (Lauren Cohan), Carol (Melissa McBride) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) tot het punt van geen terugkeer gedwongen, koste wat het kost.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gigantische kijkcijferkanonnen op Disney+ om direct te bingen
Series / Featured

3 gigantische kijkcijferkanonnen op Disney+ om direct te bingen

Sterke series die je op Disney+ kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie uiteenlopende series die zeer goed bekeken worden op Disney+. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

24 | Bing nu! | 9 seizoenen
Kiefer Sutherland vertolkt de rol van Jack Bauer in deze unieke televisieserie, waarin het hele seizoen in één dag plaatsvindt, met elk van de 24 afleveringen als één uur van de dag. Er zijn ook rollen voor Leslie Hope, Sarah Clarke, Elisha Cuthbert en Dennis Haysbert. Ook 24: Legacy, met slechts een seizoen staat op Disney+.



Sons of Anarchy | Bing nu! | 7 seizoenen
Sons of Anarchy is een snelle dramaserie met duistere komische ondertonen, over een notoire motorclub die hun kleine stad wil beschermen tegen opdringerige drugsdealers, bedrijfsontwikkelaars en overijverige wetshandhavers. De club is evenzeer vastbesloten om hun meedogenloze en illegaal bloeiende wapenhandel te beschermen. Charlie Hunam staat bekend als Jackson 'Jax' Teller, een man wiens liefde voor het broederschap op de proef wordt gesteld door zijn groeiende bezorgdheid over de wetteloosheid ervan. Katey Sagal speelt Gemma Teller Morrow, Jax' moeder, die samen met Ron Perlman als Clarance 'Clay' Morrow, Jax' stiefvader en MC-voorzitter, haar eigen duistere visie op de club heeft.



Lost | Bing nu! | 6 seizoenen
De overlevenden van een vliegtuigcrash moeten samenwerken om te kunnen overleven op een ogenschijnlijk onbewoond eiland. De serie staat in zijn geheel op de streamingdienst en je ziet rollen van onder meer Naveen Andrews, Emilie de Ravin, Matthew Fox, Jorge Garcia, Maggie Grace en Josh Holloway.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hilarische trailer 'Space Force' seizoen 2 van Netflix
Series / Trailer

Hilarische trailer 'Space Force' seizoen 2 van Netflix

Steve Carell keert terug voor de hoofdrol in het vervolgseizoen van de komische serie.

Netflix heeft de eerste trailer onthuld voor het tweede seizoen van comedy-serie Space Force. Je kunt deze beelden hieronder bekijken.

In de serie, die werd bedacht door Greg Daniels en Steve Carell, zien we Carell (The 40-Year Old Virgin, Foxcatcher, Despicable Me[/b]) als generaal Mark R. Naird, die met zijn team de nieuwste branche van de Amerikaanse defensie aanvoert en moet bewijzen dat ze hun bestaan waard zijn.

Andere stijl
Tijdens een interview met Collider liet showrunner Daniels weten dat ze de ietwat overdreven filmische stijl van het eerste seizoen laten vallen. Die stijl werd aangewezen als een oorzaak voor de wat vlakke comedy in de eerste afleveringen.

Naast Carell zien we in het tweede seizoen van [i]Space Force
ook acteurs als John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow en Tim Meadows.

Space Force seizoen 2 is vanaf 18 februari a.s. te streamen via Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Mortal Kombat'-scenarist maakt serie van game 'System Shock'
Series / Nieuws

'Mortal Kombat'-scenarist maakt serie van game 'System Shock'

Scenarist Greg Russo maakt met de verfilming van game-franchise System Shock zijn regiedebuut.

Afgelopen oktober kondigde Night Dive Studios al aan dat ze samen met het nieuwe streaming-platform Binge werken aan een serie gebaseerd op de beroemde shooter-game System Shock. Nu is er meer nieuws over de miniserie.

We weten nu namelijk dat Greg Russo, de scenarist van Mortal Kombat (2021) de serie zal schrijven en regisseren.

Van game naar game
Russo was weliswaar niet de regisseur van Mortal Kombat (die eer kwam toe aan Simon McQuoid), dus hij zal met System Shock zijn regiedebuut maken.

System Shock speelt zich af in het Citadel Station in het jaar 2072, waar een onbekende hacker uit een coma ontwaakt en geconfronteerd wordt bij moordlustige robots, gruwelijke mutanten en een boosaardige KI genaamd SHODAN, die als missie heeft om de Aarde over te nemen.

Allan Ungar, CCO van Binge zal de serie produceren. Uitvoerend producenten zijn Stephen Kick en Larry Kuperman van Night Dive, maar ook Russo.

Het is nog onbekend wanneer System Shock moet verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Snowpiercer' hint op terugkeer doodgewaand personage in seizoen 3
Series / Nieuws

'Snowpiercer' hint op terugkeer doodgewaand personage in seizoen 3

De serie Snowpiercer zit boordevol verrassende wendingen en zo lijkt 't voorlopig te blijven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Snowpiercer-fans wachten al een jaar wanhopig op de bevestiging dat Jennifer Connelly's personage Melanie nog leeft na de dramatische cliffhanger van het tweede seizoen. Nu lijkt het erop dat ze inderdaad nog leeft.

In de eerste aflevering van het derde seizoen zie je hoe Layton in een ondergrondse bunker aangevallen wordt door een vermomd individu dat buiten de trein heeft geleefd. Later in de aflevering neemt hij het bewusteloze lichaam van zijn aanvaller mee. Fans hoopt dat hij Melanie gevonden had.

Snowpiercer seizoen 3
Aan het einde van de aflevering van Snowpiercer blijkt echter dat de overlevende een andere vrouw was die in de wildernis overleefd had, Asha.

Zij zal mogelijk vertellen hoe zij, en daardoor ook Melanie, zo lang buiten de trein heeft kunnen overleven. Tegenover Deadline vertelde uitvoerend producent Becky Clements al eens dat een "groot, nieuw" personage geïntroduceerd zou worden dat verbonden zou zijn aan Melanie.

Dat betekent dus dat we haar vermoedelijk gewoon weer gaan zien, en dat haar overleven een belangrijke verhaallijn zal blijken.

Snowpiercer zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
James Gunn begrijpt niet hoe hij zo ver mocht gaan met de finale van 'Peacemaker'
Series / Nieuws

James Gunn begrijpt niet hoe hij zo ver mocht gaan met de finale van 'Peacemaker'

James Gunn mocht echt helemaal los gaan met de serie op HBO Max.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
James Gunn mocht ver gaan voor de HBO Max-serie Peacemaker. Heel ver. Steve Agee onthult dat Gunn zelfs verbaasd was over hoe ver hij wel niet mocht gaan van Warner Bros. en DC in de finale van de serie.

Peacemaker is een spin-off serie van de film The Suicide Squad en blijkt een immens succes. De serie volgt het personage na de gebeurtenissen van die film, waarbij hij gerekruteerd wordt door de leden van ARGUS om een nieuwe missie aan te gaan. Samen moeten ze Project Butterfly een halt toeroepen.

Peacemaker-finale
De hele serie Peacemaker is geschreven voor James Gunn, die bovendien een deel van de afleveringen regisseerde. De rest komt van Jody Hill, Rosemary Rodriguez en Brad Anderson.

Tegenover Screen Rant onthulde Agee dat Gunn "met zoveel energie lachend rondrende en riep: 'Ik kan niet geloven dat ze mij dit laten doen'."

"De laatste aflevering speelt zich voornamelijk 's nachts af en het kostte bijna 21 dagen aan nachtopnames. Ik denk dat het drie uur 's nachts was en James rende met zoveel energie rond, lachend en riep: 'Ik kan niet geloven dat ze mij dit laten doen. Ik kan niet geloven dat ze hier OK op gezegd hebben. Warner Bros. en HBO moeten wel gek zijn geworden!' Ik heb aan vier of vijf projecten gewerkt met James en hem echt nog nooit zo gezien."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' brengt meer bekenden terug!
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' brengt meer bekenden terug!

Star Trek-fans kunnen echt wel blij zijn met het aantal cameo's in Picard.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Picard-maker Akiva Goldsman hint ernaar dat we nog heel wat TNG-cameo's mogen verwachten in de serie.

De serie Star Trek: Picard bracht de kapitein van de USS Enterprise, Jean-Luc Picard, terug. Hij werkte samen met nieuwe personages, maar werd ook herenigd met wat oude bekenden terwijl hij een mysterie dat achtergelaten was door Data probeerde te ontrafelen. Het tweede seizoen brengt ook oude bekenden terug en daar eindigt het niet.

Star Trek: Picard-cameo's
Het tweede seizoen van Star Trek: Picard omvat in elk geval de terugkeer van John de Lancie's Q. Hij lijkt de voornaamste antagonist van de serie te worden. En dan is er Guinan, gespeeld door Whoopi Goldberg, die ook weer te zien is.

Volgens Goldsman blijft het daar zeker niet bij. Hij vertelde dat "de cameo's waarvan je weet dat ze gaan komen, zeker niet de laatsten zijn".

Tegen de tijd dat de serie voorbij is, en dat zal na het komende derde seizoen het geval zijn, hebben we dus meer oude bekenden gezien!

Star Trek: Picard zie je hier op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is er toch nog meer '24' mogelijk!?
Series / Nieuws

Is er toch nog meer '24' mogelijk!?

Kiefer Sutherland wil best nog eens terugkeren voor meer afleveringen van 24.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Kiefer Sutherland vertelde tijdens een nieuw interview over de mogelijkheid dat zijn 24-personage Jack Bauer in de toekomst weer terugkeert.

De baanbrekende actiethriller beleefde in november 2001 zijn première op Fox en werd enorm goed ontvangen. Elk seizoen speelt zich af tijdens één dag in het leven van Jack Bauer, die racet tegen de klok om terroristische aanslagen te voorkomen en grote samenzweringen binnen de overheid te ontrafelen en ontmantelen. De serie 24 kreeg acht seizoenen en 192 afleveringen, waarna deze tijdelijk van de buis verdween.

Meer 24 maken
Na vier jaar keerde 24 weer terug, met een negende seizoen met twaalf afleveringen: 24: Live Another Day. Die moest enkele verhaallijnen van de oorspronkelijke serie afronden.

Daarna keerde de franchise terug met een nieuwe held in 24: Legacy, maar die show duurde slechts één seizoen. Gelukkig ziet de 55-jarige Sutherland het helemaal zitten om terug te keren.

"Ik heb geleerd om te zeggen: zeg nooit nooit. Maar als de schrijvers met een goed idee komen, kunnen ze beter snel aan de slag, want ik neem wat tempo terug. De tijd haalt mij in en mijn botten worden broos. Misschien kunnen ze een reboot maken met nieuwe personages en weet Jack Bauer op de een of andere manier te ontkomen uit China en wordt die verhaallijn afgerond. Het was een van de beste ervaringen in mijn leven, dus ik sta altijd open voor meer."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor fans van populaire Netflix misdaadserie 'Who Killed Sara'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van populaire Netflix misdaadserie 'Who Killed Sara'

Netflix heeft bekend gemaakt wanneer het derde seizoen van de reeks te zien zal zijn...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste twee seizoenen van de Mexicaanse misdaadserie Who Killed Sara vielen duidelijk bij heel wat Netflix-abonnees aardig in de smaak. Dat er een derde seizoen zou komen wisten we al. Nu weten we echter ook wanneer.

Het derde seizoen belooft weer een ongelofelijk spannende en mysterieuze verhaallijn te omvatten. Bovendien raakte eerder ook al bekend dat er een aantal nieuwe namen aan de cast toegevoegd zullen worden. Het gaat hierbij al zeker om Rebecca Jones en Jean Reno. Het is nog niet bekend welke personages zij zullen spelen.

Sara
We waren er eigenlijk zo goed als zeker van wie er verantwoordelijk was voor de dood van Sara. Net toen we dat dachten veranderde echter alles weer. Het einde van het tweede seizoen heeft ons opgezadeld met een cliffhanger van formaat. Nu is het aan het derde seizoen om duidelijkheid te scheppen.

Allemaal leuk en aardig, maar wanneer verschijnt dat derde seizoen dan precies? Het derde seizoen van Who Killed Sara is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 1 juni 2022.

Heb je nog helemaal niets gezien van deze toch wel meeslepende Mexicaanse misdaadserie? Niet getreurd! De eerste twee seizoenen zijn uiteraard nog steeds gewoon te bekijken op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
15 nieuwe series op Netflix deze week!
Series / Streaming-diensten

15 nieuwe series op Netflix deze week!

Het was heerlijk druk op Netflix als het aankomt op nieuw aanbod deze week.

Netflix voegde deze week uiterst veel series nieuw toe aan zijn aanbod. We duiken erin, en houd je maar vast, want het zijn er echt behoorlijk wat! Highlights zijn zonder meer Snowpiercer, maar ook de Zuid-Koreaanse zombieserie All of us are dead.

Snowpiercer (S03E01): Ben gaat vanuit Snowpiercer op de nieuwste missie om ijsmonsters te verzamelen. Op Big Alice probeert Kevin uit te vinden wie er achter het Verzet zit.

DC's Legends of Tomorrow (S07E09): Duistere magie en gemanipuleerde emoties zorgen voor extra drama wanneer een gemene cameracrew het team van een helse realityserie in de val laat lopen.

Neymar: The Perfect Chaos: Neymar. Alom geliefd, maar ook mikpunt van kritiek. In deze docuserie deelt hij de hoogte- en dieptepunten van zijn persoonlijke leven en zijn briljante voetbalcarrière.

The Sinner (seizoen 4): In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective naar antwoorden op verbijsterende misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen.

Chosen: De wereld van een 17-jarig meisje staat op zijn kop als zij en haar vrienden een verontrustende ontdekking doen in hun rustige Deense stadje.

Soy Georgina: Maak kennis met Georgina Rodrí­guez, moeder, influencer, zakenvrouw en partner van Cristiano Ronaldo, in dit emotionele en diepgaande portret van haar dagelijkse leven.

Incastrati: Nadat twee klunzige tv-technici op een plaats delict zijn gestuit, doen ze er alles aan om geen verdachten te worden. Ze raken echter steeds verder in de problemen.

Framed! A Sicilian Murder Mystery: Twee TV-technici zien per ongeluk een moord. Elke stap die ze zetten om te voorkomen verdacht over te komen, brengt hen dieper in de problemen.

All of Us Are Dead: Op een middelbare school breekt een zombievirus uit. De leerlingen moeten zich naar buiten vechten "” of veranderen in een van de dolle zombies.

Home Team: NFL-coach Sean Payton is geschorst en hoopt als trainer van het jeugdfootballteam een betere band met zijn zoon te krijgen. Familiecomedy naar een waargebeurd verhaal.

Feria: The Darkest Light: In het Andalusië van de jaren negentig hebben twee zussen te maken met afwijzing en een zoektocht naar de waarheid als hun ouders beschuldigd worden van de moord op 23 mensen in een occult ritueel.

In From the Cold: Een moeder komt voor een onmogelijk dilemma te staan: haar gezin in gevaar brengen of haar vroegere werk als genetisch aangepaste Russische agente weer oppakken.

The Woman in the Window Across the Street From the Girl in the Window: Anna kijkt met een gebroken hart naar de wereld buiten haar woonkamerraam en zet haar zinnen op een knappe nieuwe buurman, totdat ze getuige is van een gruwelijke moord.

Curious with Jonathan van Ness: Jonathan van Ness bekijkt elke vraag waar hij nieuwsgierig van wordt.

Bulgasal: Immortal Souls: De onsterfelijke is vervloekt vanaf zijn geboorte en is uit op wraak. Hij gaat op pad om zijn ziel terug te eisen en een vete te eindigen die al 600 jaar duurt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Pokemon' brengt eindelijk oude bekende terug
Series / Nieuws

'Pokemon' brengt eindelijk oude bekende terug

Voor het eerst in lange tijd zien we Brock weer verschijnen in de Pokemon-franchise.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Pokemon gaat fans meenemen op een nieuwe reis. Specifiek mensen die een Nintendo Switch hebben, en dan wel via de game Pokemon Legends: Arceus. Het wordt een leuke reis naar het verleden en nu blijkt dat de anime fans meeneemt op die reis in een special van vier afleveringen.

We zullen in de special zien hoe Ash en Goh nieuwe uitdagingen het hoofd moeten bieden. En opvallend genoeg keert een van de vroegste medereizigers van Ketchum terug: Brock!

Brock is terug!
Brock zal enorm veranderd zijn als we hem weer zien in de Pokemon-franchise.

Brock was in eerste instantie gymleider van Pewter City in de Kanto-regio en bleek een groot obstakel voor Ash te zijn in zijn vroege dagen als Pokemon-trailer. Maar Brock werd al snel een grote vriend van hem en bleek meestal vooral achter de vrouwen aan te zitten.

Uiteindelijk vertrok Brock om een Pokemon-dokter te worden en uit de nieuwe special blijkt hij dat met verve gedaan te hebben.

Twitter-gebruiker Anipoke Fandom wist enkele screenshots te maken:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-fans zullen doordraaien na 'Obi-Wan Kenobi'-trailer
Series / Nieuws

'Star Wars'-fans zullen doordraaien na 'Obi-Wan Kenobi'-trailer

Obi-Wan Kenobi gaat er naar het schijnt fantastisch uitzien, dat is de belofte.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disney+ werkt druk aan een serie getiteld Obi-Wan Kenobi. Daarin keert acteur Ewan McGregor terug als de Jedi Master uit de titel, een rol die hij driemaal eerder speelde in live-action.

Rory Ross speelt in de serie The Book of Boba Fett een Tusken Raider, maar is in Obi-Wan Kenobi te zien als een Stormtrooper. In een interview met /Film bleek hij uiterst enthousiast.

Obi-Wan Kenobi-onthulling
"Het wordt fantastisch," begon Ross. "Het wordt echt heel, heel erg cool. We hebben het verbindend weefsel tussen de prequels en A New Hope en leren begrijpen waar Obi geweest is en wat er, wat het verhaal betreft, gebeurt. Ik denk dat fans daar enorm van gaan genieten."

Hij denkt dat de serie fans ook gaat bekoren en weet zeker dat ze het straks niet meer houden na de trailer. "Veel van waar het om gaat, is dat Lucasfilm wil dat het zo mooi gepolijst mogelijk is. Zodat als je dat dan te zien krijgt, het geen Game of Thrones-moment heeft waarin er een koffiekop in de hoek staat die ze gemist hebben of iets dat daarop lijkt."

De liefde is dus groot en "hopelijk gaat het mensen echt omver blazen."

Obi-Wan Kenobi is dit jaar nog te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.