Uiterst hoopvolle eerste beelden uit 'The Godfather'-serie 'The Offer'

Hoopvolle eerste beelden 'The Godfather'-serie

We krijgen een blik achter de schermen bij het opnemen van de bekende misdaadfilm.

Bram de Groot, 29 januari 2022 18:54

Op zoek naar een volgende hitserie kwam de nieuwe streamingdienst Paramount+ uit bij het idee om een serie te maken voor het maken van de succesvolle misdaadfilms in de Godfather-trilogie. Nu hebben we de eerste foto's.
De serie is gebaseerd op het verhaal van Albert S. Ruddy, een van de producenten van de iconische maffiafilm, die zijn "buitengewone, nooit eerder vertoonde ervaringen" deelt bij het maken van de film, waaronder het omgaan met werkelijke maffiafiguren om de film gerealiseerd te krijgen.

Eerste foto's uit The Offer
Paramount+ heeft via ET Canada en Vanity Fair de eerste foto's gedeeld uit een van de meest interessante projecten van de streamer, The Offer. De foto's onthullen een blik op de hoofdpersonen van de serie, met onder meer het hoofdpersonage Ruddy van Miles Teller.Andere rollen komen van Matthew Goode als producent Robert Evans, Juno Temple als Hollywood-agent Bettye McCartt, Giovanni Ribisi als maffiabaas Joe Colombo, Dan Fogler als Francis Ford Coppola, Burn Gorman als Charles Bluhdorn, Colin Hanks als studiobaas Barry Lapidus en Patrick Gallo als schrijver Mario Puzo.

We krijgen ook een Don Vito Corleone-acteur Marlon Brando te zien. Wijlen Brando wordt gespeeld door Justin Chambers. Vanaf 28 april op Paramount+ en hieronder ook de eerste poster.

Bron: ETCanada

Lees meer over: The Offer, The Godfather, Miles Teller, Matthew Goode, Juno Temple, Giovanni Ribisi

Populair nieuws