search
Netflix kondigt grootse miniserie 'Anatomy of a Scandal' aan
Series / Foto's

Netflix kondigt grootse miniserie 'Anatomy of a Scandal' aan

Met Sienna Miller, Michelle Dockery, Rupert Friend en Naomi Scott moet dit een nieuwe hit worden.

Netflix heeft de releasedatum aangekondigd voor de nieuwe psychologische thriller Anatomy of a Scandal. De serie speelt zich af in Londen en is de langverwachte verfilming van de gelijknamige internationale bestseller van Sarah Vaughan.

De zesdelige miniserie verschijnt volgens een persbericht op 15 april 2022 op de streamingdienst en alle afleveringen zijn geregisseerd door regisseur en uitvoerend producent S.J. Clarkson (Jessica Jones, The Defenders).

In de hoofdrollen zie je Sienna Miller (American Sniper, The Loudest Voice) als Sophie, Michelle Dockery (The Gentleman, Downton Abbey) als Kate, Rupert Friend (Homeland, Death of Stalin) als James en Naomi Scott (Aladdin, Charlie's Angels) als Olivia. Hieronder drie foto's uit de tv-thriller.Anatomy of a Scandal
In het aangrijpende rechtszaaldrama legt de persoonlijke en politieke schandalen van de Britse elite bloot, waarbij al snel duidelijk wordt dat gerechtigheid en privilege dicht bij elkaar liggen. James en Sophie Whitehouse hebben een gelukzalig en bevoorrecht leven.

Als minister in het parlement met een liefhebbende familie thuis lijkt alles James voor de wind te gaan, maar dan komt er plotseling een groot schandaal aan het licht. Advocaat Kate Woodcroft heeft ondertussen haar eigen zorgen, zeker wanneer haar vervolging zowel Westminster, het huwelijk van de Whitehouses en haar eigen imago dreigt te schaden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen