search
'The Walking Dead' onthult unieke omstandigheden in seizoen 11b
Series / Nieuws

'The Walking Dead' onthult unieke omstandigheden in seizoen 11b

Het elfde seizoen van de serie The Walking Dead zit weer vol in de sneeuw.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van de laatste afleveringen van The Walking Dead ooit zijn in volle gang. Cinematograaf Duane Manwiller deelt nu een foto van achter de schermen en laat zien dat er sneeuw op de set valt: echte sneeuw!

De zombieserie van AMC liet in seizoen 9, The Storm, zijn eerste sneeuw zien. Dat deed men toen met een kunstmatig gemaakte sneeuwstorm die in een studio opgenomen werd. Maar de boel wordt nu echt ijzig in het nieuwe seizoen van The Walking Dead, op de set in Georgia.

The Walking Dead-opnames
Op een foto die Manwiller op Instagram deelde, zien we een sneeuwachtige sneak peek met geharnaste soldaten van het Commonwealth Military, die ondanks de lage temperaturen op wacht staan.

"SNEEUW op de set van The Walking Dead", schrijft Manwiller op Instagram. "In mijn vijf seizoenen van opnames van de serie, is dit een eerste voor mij: echte vallende SNEEUW!"

Eerder in januari onthulde Manwiller nog dat The Walking Dead zich in de "laatste etappe" van de opnames van het 24 afleveringen tellende laatste seizoen bevindt. Per 15 januari hadden de makers nog 3 afleveringen te gaan.

The Walking Dead zie je op Disney+; hieronder de foto:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen