'The Big Bang Theory'-hoofdrolspeler had een gore gewoonte op de set

Johnny Galecki had een niet al te frisse gewoonte op de set van The Big Bang Theory.

Jim Pedd, 02-02-2022 08:38

The Big Bang Theory-acteur Kunal Nayyar vertelde tijdens een recent interview over de gore gewoonte van co-ster Johnny Galecki. De populaire sitcom was 12 seizoenen lang op CBS te zien en kwam in 2019 tot een einde.
Een van de belangrijkste personages van The Big Bang Theory is natuurlijk Sheldon Cooper. Maar ook Leonard Hofstadter, gespeeld door Galecki, had een grote rol. En wat te denken van Nayyar's personage Raj Koothrappali? De serie werd voor een live studiopubliek opgenomen.

Kauwgom plakken
Tijdens een interview met Sunday Brunch, een Brits televisieprogramma, onthulde Nayyar wat leuke details over de opnames van The Big Bang Theory.

Hij vertelde dat elk shot waarbij de personages naar boven of beneden lopen op de trap van het appartement, een trap is die "Nergens naartoe" liep. Acteurs moesten zich aan de trap vasthouden terwijl de set veranderd werd. Terwijl ze naar beneden liepen, was er een muur:

"waar Johnny Galecki gedurende twaalf jaar zijn kauwgom op plakte. Ik maak geen grap. Dus als een van jullie fan van Johnny Galecki is, en je zou zijn opgedroogde kauwgom willen, dan weet ik zeker dat er ergens een verkoop plaatsvindt op het internet. Welkom in Hollywood."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Big Bang Theory, Johnny Galecki, CBS, Kunal nayyar

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader