'The Book of Boba Fett' brengt veel 'Star Wars'-personages terug: check hier de beelden

Foto's van de The Book of Boba Fett-terugkeer

De nieuwe aflevering van The Book of Boba Fett was misschien wel de leukste tot nu toe.

Jim Pedd, 2 februari 2022 om 13:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Book of Boba Fett is eigenlijk op z'n best nu de focus even niet op Boba Fett ligt. We volgen sinds de vorige aflevering Din Djarin weer even, de Mandalorian, en krijgen een korte update over onder meer Grogu, Luke Skywalker en - geheel onverwachts - zelfs Ahsoka Tano.
The Book of Boba Fett verbrak een gouden regel van het maken van een televisieserie en legde zijn focus ineens compleet anders. In aflevering 5 zagen we hoe het met Din Djarin gaat sinds het einde van The Mandalorian seizoen 2. Nu zien we hoe het met Grogu gaat, die in training is bij Luke Skywalker als zijn eerste Padawan.

The Book of Boba Fett-foto's
Vandaag zetten we de tofste nieuwe foto's van de aflevering voor je op een rij. Het begint allemaal met het bouwen van een nieuwe Jedi-tempel, waar Din Djarin denkt dat hij op Grogu wacht. Maar R2-D2 heeft hem naar Ahsoka Tano gebracht, die in de buurt blijkt rond te hangen en uitlegt waarom Grogu en Din elkaar niet kunnen zien: dat zou het afscheid voor de jonge Grogu alleen maar ondraaglijker maken.

Geinig zijn de momenten waarop hij probeert de Force te gebruiken en een kikker door de lucht laat zweven. Maar mooi is bijvoorbeeld het moment waarop Ahsoka opmerkt dat Luke wel op zijn vader Anakin lijkt. Een bijzonder moment! Ook speciaal is de flashback naar het verleden van de kleine Grogu en zijn redding uit de Jedi-tempel. Duidelijk is dat Star Wars echt nog niet klaar is met de kleine makker.

In de nieuwe aflevering zie je trouwens wel meer, want zo zien we ook niemand minder dan Cad Bane zijn live-action debuut maken als nieuwe slechterik.The Book of Boba Fett zie je op Disney+.
Lees meer over: The Book of Boba Fett, star wars, Disney Plus

Populair nieuws